Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumum İçin Tema Önerileriniz
Thefrm gibi bir forum olacak, güzel ve sade bir tema önerir misiniz.

Sitem: www.RealForum.10TR.NET
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=72738
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fazla sade olmuş buda...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2015 Saat: 17:02)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence tutmaz kendinize özgün isimler bulun, MyBBDepo yu herkes biliyor. Koskoca MyBBDepo dururken tutması zor. Mesela mybbfrm, mybbdestek, mybbturk gibisinden siteler kurabilirsin. Özenti site kurmayı daha önce denedim fakat hiç birisi tutmadı. Bunuda sırf seni sevdiğimden yazıyorum. Çünkü ileride çok uğraşıpta hevesin kırılmasın diye.

Genede başarılar diliyorum kardeşim.

Kendin bir tema editleyebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2015 Saat: 22:09)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-08-2015 Saat: 17:02)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence tutmaz kendinize özgün isimler bulun, MyBBDepo yu herkes biliyor. Koskoca MyBBDepo dururken tutması zor. Mesela mybbfrm, mybbdestek, mybbturk gibisinden siteler kurabilirsin. Özenti site kurmayı daha önce denedim fakat hiç birisi tutmadı. Bunuda sırf seni sevdiğimden yazıyorum. Çünkü ileride çok uğraşıpta hevesin kırılmasın diye.

Genede başarılar diliyorum kardeşim.

Kendin bir tema editleyebilirsin.

@Corleone

İyi dedin, güzel dedinde keşke o kadar kolay olsa :) Geçen klavyeye sıcak kahve döküldü ve bazı tuşlar çalışmıyor. O nedenle editleyemiyorum.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekran klavyesi var çalışmayan tuşları için oradan yardım alabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2015 Saat: 22:19)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ekran klavyesi var çalışmayan tuşları için oradan yardım alabilirsiniz.

Tamam bir deneyeyim.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping