https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Rank Çalışmam
Arkadaşlar ilk kez rank yapmayı denedim

http://i.hizliresim.com/8bXvQW.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hevesini kırmak istemem ancak kötü. İlk olması bir şey değiştirmez.Degradeyi fazla kullanmışsın.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2015 Saat: 14:20)Rusveld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hevesini kırmak istemem ancak kötü. İlk olması bir şey değiştirmez.Degradeyi fazla kullanmışsın.

@Rusveld Sende yap senide görelim. İlke göre gayet güzel.. Benim ilk rank tasarımımdan güzel olmuş.. Biraz texture falan ellesen diyorum. Depgrade(yalnıs yazmıs olabilirim) fazla kullanma. Eline sağlık.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2015 Saat: 14:26)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2015 Saat: 14:20)Rusveld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hevesini kırmak istemem ancak kötü. İlk olması bir şey değiştirmez.Degradeyi fazla kullanmışsın.

@Rusveld Sende yap senide görelim. İlke göre gayet güzel.. Benim ilk rank tasarımımdan güzel olmuş.. Biraz texture falan ellesen diyorum. Depgrade(yalnıs yazmıs olabilirim) fazla kullanma. Eline sağlık.

:D daha ilk olduğu için eklemedim onun üstüne bir şey ler ekle meyi düşünüyorum
yorumun için de teşekkür ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2015 Saat: 14:26)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Benim eleştireme kimse karışamaz senin gözünden güzel olabilir ancak benim gözümden kötü. Renk uyumu kötü ve degradeyi çok kullanmış. Biraz texture kullansa iyi olurmuş.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping