29-08-2015 Saat: 13:16
#Cream Rank Seti V5
#Cream Rank Seti V5 Cıktı [PSD+PNG]
|
29-08-2015 Saat: 13:20
Çok basit olmuş ve özenmeyerek sadece yaptı görünmek için sanki konu açılmış. Bir çalışma yaptığın zaman bunun orjinal görünmesi ve uğraştığını göstermek için çeşitli efektler yada olmuş bitmiş bir rankın üzerinden edit yapmak yerine kendine özgü tasarımlar yapabilirsin. Şimdi bu ranka bakıyorum da hiç uğraşmamışsın bu 1 dk bile sürmeyen bir rank ve sol üst ve yine sol alt mavi bölümlere bakıyorum pixel pixel çıkmış kırıntılar var. Böyle 5-10 rank setin olacağına, 1 tane yap güzel yap o olsun yani.
29-08-2015 Saat: 13:32
(29-08-2015 Saat: 13:20)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok basit olmuş ve özenmeyerek sadece yaptı görünmek için sanki konu açılmış. Bir çalışma yaptığın zaman bunun orjinal görünmesi ve uğraştığını göstermek için çeşitli efektler yada olmuş bitmiş bir rankın üzerinden edit yapmak yerine kendine özgü tasarımlar yapabilirsin. Şimdi bu ranka bakıyorum da hiç uğraşmamışsın bu 1 dk bile sürmeyen bir rank ve sol üst ve yine sol alt mavi bölümlere bakıyorum pixel pixel çıkmış kırıntılar var. Böyle 5-10 rank setin olacağına, 1 tane yap güzel yap o olsun yani. Hocam Bunu Ben Köyde Can Sıkıntısın'dan Yapmıştım Diğerleri Hoş Örnekler v7 http://i.hizliresim.com/3aq5lr.png |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|