Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumExe | Cover Work
ForumExe İçin Yaptığım Cover Çalışmasıdır..
g5EgbR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yine Novruz Klasiği :D , Eline sağlık yine cok iyi olmus
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2015 Saat: 12:24)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yine Novruz Klasiği :D , Eline sağlık yine cok iyi olmus

İşte Hakkını Vermeye Çalışıyoruz.Teşekkür Ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel bir çalışma olmuş hocam eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazının arkasındaki şeye ne deniyor bilmiyorum ancak sanırım kesim yapmışsın, yazının arkasındaki efekt kalitesiz onun haricinde hoş olmuş ellerine sağlık.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık, renkler effectler falan hepsi göze hoş geliyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2015 Saat: 12:36)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel bir çalışma olmuş hocam eline sağlık
Teşekkürler:)

(03-07-2015 Saat: 12:39)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazının arkasındaki şeye ne deniyor bilmiyorum ancak sanırım kesim yapmışsın, yazının arkasındaki efekt kalitesiz onun haricinde hoş olmuş ellerine sağlık.

Lighting Effect.Kesme Yapmadım Direk Arkasına Ekledim Fakat Bir Kaç Düzenleme(Effect Vb.) Yaptığım İçin Kalitede Bozulma Ola Bilir.Teşekkürler..

(03-07-2015 Saat: 12:43)Rexson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık, renkler effectler falan hepsi göze hoş geliyor.

Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O arka efekti bana soracaktın işte darıldım sana :S
- Güzel olmuş :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazının arkasındaki efekti ve fontun adını verir misin?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 19:56)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazının arkasındaki efekti ve fontun adını verir misin?

" Bir grafikerden asla malzeme isteme " diye bi söz vardı ama verir belki iyi tarafına denk gelirsen :=)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Efekti verebilir ama ve o her grafiker için geçerli değil. Novruz verebilir diye düşünüyorum. :=)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 19:55)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O arka efekti bana soracaktın işte darıldım sana :S
- Güzel olmuş :)
:)
-Teşekkürler :)

(05-07-2015 Saat: 19:56)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazının arkasındaki efekti ve fontun adını verir misin?
Tasarımlarımdaki malzemeleri paylaşmıyorum maalesef.Yazı arkasındaki effectin adını yukarıda belirttim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Bir Calışma...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 20:15)traqul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Bir Calışma...

Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 20:23)#Serhat™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel

Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çalışma fevkalade, renk uyumu olursa çok güzel duracagını bildigimden bir deneyeyim dedim

4g606Q.png
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2015 Saat: 11:06)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çalışma fevkalade, renk uyumu olursa çok güzel duracagını bildigimden bir deneyeyim dedim

4g606Q.png

Farklı Renk Tonlarında Denedim Gözüme En Hoş Geleni Bu Oldu.Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping