Tasarımın ilk hali:
Tasarımın son hali:
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
DeathAngeL Wallpaper Çalışması
|
Tasarımın ilk hali:
Tasarımın son hali:
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
29-06-2015 Saat: 12:47
ellerine sağlı güzel olmuş ama font kötü
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN ismaililhan #Captain #Pirate Power Bilsoft Novruz Albırt Enişten Eski Günler Eski Maziler #2015 #GünümüzünSorunuEGOİZM
29-06-2015 Saat: 12:56
Teşekkürler Erdem :)
29-06-2015 Saat: 13:22
Sana neyi beğendirebildik ki? Neyse yorumun teşekkürler.
29-06-2015 Saat: 13:38
Bende Beğenmedim Bu Arada sana ne beğendirdik derken anlamadım bu adamın kendi görüşüdür beğenmemiş olabilir. Herkezin zevki bir değil ( - )'lerine gelirsek Font Kötü , Yazı Stili Kötü , Rengi Kötü Arkadaki Parlak Alev Gibi Olann şey her neyse uyuşmamış , Renklere biraz daha önem ver renkler çok zıt olmuş.
29-06-2015 Saat: 13:39
Yorumun için teşekkürler :)
29-06-2015 Saat: 13:40
(29-06-2015 Saat: 13:38)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Beğenmedim Bu Arada sana ne beğendirdik derken anlamadım bu adamın kendi görüşüdür beğenmemiş olabilir. Herkezin zevki bir değil ( - )'lerine gelirsek Font Kötü , Yazı Stili Kötü , Rengi Kötü Arkadaki Parlak Alev Gibi Olann şey her neyse uyuşmamış , Renklere biraz daha önem ver renkler çok zıt olmuş. Aynı şekilde. computer science
"la vittoria sara nostra"
29-06-2015 Saat: 14:05
Evet dediğiniz gibi renk uyumunu ayarlamakta biraz kötüyüm.
29-06-2015 Saat: 16:47
Güncel.
29-06-2015 Saat: 16:49
Arka plan güzelmişte :D Senin yaptığını beğenemedim eline sağlık.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
29-06-2015 Saat: 16:51
Teşekkürler Berat'ım yorumun yeter canımın içi :D Arkaplanı özelden atabilirim?
29-06-2015 Saat: 16:52
(29-06-2015 Saat: 16:51)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Berat'ım yorumun yeter canımın içi :D Arkaplanı özelden atabilirim? Zaten koymuşsun tasarımın 1.hali yerine :) & digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|