Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DeathAngeL Şikayet
MyBB üzerinden 100 Konu açana destekmmo yu vericeğini ve sahibi olucağımızı söyledi bende tam 100 konu açtım saatlerce uğraştım adam bana adminlik yetkisi verdi üyeler gruplar yerine giremiyorum temalar şablonlara giremiyorum temayı default yapıp kendini üye yapmış forumu batırıp bana vermiş mybbtr forumunda 100 konuyu açtırdı forumuda adam gibi vermedi ya o 100 konuyu silsin yada forumu adam gibi versin bana. yetkililer ilgilensin lütfen şu dolandırıcıya birşey söylesin Creative Designers'dende çıktım grafik bilgiside yok zaten kendisinin.

@AsiPaTRoN @Ares @admin @TaaRRuZ ve diğer yetkililer.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başka Forumlarda Olan Olaylar Burayı İlgilendirmiyor Ancak Burda Konu Açmışsa Yalancılıktan Uyarı Puanı Bekli Alabilir O Konuda Bilgim Yok.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu olaylar için bir çözüm yolu düşünüyorum böyle şeylerde yönetim ekibindeki bazı arkadaşlarımız gözetiminde yapılsın @TaaRRuZ

-şimdi gelelim konuya burda 100 konu açana vercem diye birşey dedimi
+@DeathAngel ın söyliceklerini bekliyelim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL etiketlenmiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@kamil55 Evet ben dedim fakat bu arkaşa ben özel mesaj aracılığıyla hesabı veriyorum. Kurucu hesabını fakat hala şikayet konusu açıyor. Ben verdim hesabı.

Eklemede yapayım;

Kardeşim veriyorum, hala şikayet konusu açıyorsun düzgüncene verdim daha nesi ya? Özel mesaj kotamı silmesem verdiğimi gösterirdim, ama gerçekten verdim ben. Hatta dur şimdide ö.m atayım.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam

+@Delete sen nediyorsun ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kanıt buyurun;

http://i.hizliresim.com/pgQ6zL.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping