İlk Hali:
Son Hali:
NOT: Arkaplanı biraz kararttım :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
Creative Designers Banner Benzeri Çalışmam
|
İlk Hali:
Son Hali:
NOT: Arkaplanı biraz kararttım :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
19-06-2015 Saat: 17:21
Ben AkşamÜzeri Bi Ballı Tasarım Yapam Bu Fazla İyi Olmamış ;) Yinede EMeğien Sağlık
19-06-2015 Saat: 17:23
@newsong30 Evet pek uğraşmadım zaten başdan savma oldu. Arkaplanı kararttım, yarısına kırmızı verdim. Yazıları yazdım bitti. Texture var tabi bir tane. Çok emek yok :)
19-06-2015 Saat: 17:28
(19-06-2015 Saat: 17:23)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @newsong30 Evet pek uğraşmadım zaten başdan savma oldu. Arkaplanı kararttım, yarısına kırmızı verdim. Yazıları yazdım bitti. Texture var tabi bir tane. Çok emek yok :) Bu neyi gösterir? demekki grubunun geleceğini düsünmüyorsun gelismek istemiyorsun.? Grubunun tanıtım resmini bile baştan sağma yaptım diyorsun bu şekilde ilerleyemezsiniz bence bu konuyu editle üstünde durarak adam gibi bir tasarım yap.
@Corleone İsmail elimden gelse onuda yaparızda işlerim falan var, olmasa grubumu düşünüyorum. Ha illa süper bir tasarım istiyorsan yaparız akşama...
19-06-2015 Saat: 17:31
(19-06-2015 Saat: 17:30)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Corleone İsmail elimden gelse onuda yaparızda işlerim falan var, olmasa grubumu düşünüyorum. Ha illa süper bir tasarım istiyorsan yaparız akşama... Ben Sizi Düşünerek Dedim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|