Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neymar JR. ilk wallpaper çalışmam diyebiliriz.
Daha önce adıma yaptığım bir sürü tasarım oldu ancak karakter kullandığım çalışmalar nadirdir. Bu ilk yada ikinciydi sanırım.

7kLb4N.jpg
HD: http://i.hizliresim.com/7kLb4N.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senden Beklendiği Gibi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:O İlk tasarımın benim son tasarımıma bin basıyor :O
ben bırakıyorum ya :P
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ön panelde çok efekt kullanmışsın, arkaplana gri efekt katmışsın. Efektler karakteri kapatmış. Yani fazla abartı kaçmış. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-06-2015 Saat: 13:04)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ön panelde çok efekt kullanmışsın, arkaplana gri efekt katmışsın. Efektler karakteri kapatmış. Yani fazla abartı kaçmış. Eline sağlık.

@TheBoss aynı şeyi bende düşündüm tasarımı yaparken ancak internet çok yavaştı ondan dolayı stadyum bg indiremedim, hep pack şeklindeydi ve boyutu büyüktü. Direk futbolcu ile arkaplanı bir arada aldığımdan dolayı karakter arkaplanda kaldı... Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-06-2015 Saat: 13:46)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-06-2015 Saat: 13:04)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ön panelde çok efekt kullanmışsın, arkaplana gri efekt katmışsın. Efektler karakteri kapatmış. Yani fazla abartı kaçmış. Eline sağlık.

@TheBoss aynı şeyi bende düşündüm tasarımı yaparken ancak internet çok yavaştı ondan dolayı stadyum bg indiremedim, hep pack şeklindeydi ve boyutu büyüktü. Direk futbolcu ile arkaplanı bir arada aldığımdan dolayı karakter arkaplanda kaldı... Teşekkürler :)
Öyle durumlar oluyo bazen :) Bende 16k wallpaper yaparken ram kitlenmişti o yüzden hiç bişey yapamamıştım mesela. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
//Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kedilıss, senden beklediğimde tam olarak buydu işte.Ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
//Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: