Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangisi beyler ?
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
Neyse soruya geçeyim hangisi daha iyi ?

1-mPgL78.png

2-l7P1rr.png

Benim fikrim 2 sizede sorayım dedim. (Psde de yeniyim)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede 2 :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konusmalar multi uyelik kokusu veriyor

2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:02)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konusmalar multi uyelik kokusu veriyor

2

Banada öyle geliyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:02)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konusmalar multi uyelik kokusu veriyor

2

burnunda bir sorun var o zaman. IP me bakabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin multi uyeliklerini yakalaya yakaya burnumda sorun olustu 
(07-06-2015 Saat: 11:07)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

2

Senin multi uyeliklerini yakalaya yakalaya burnumda sorun olustu.IP adresine baksak ne olcakki tereddüt etmeye gerek yok multisin iste.Cocukca yazi yazandan beklersinki...

@Novruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:11)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin multi uyeliklerini yakalaya yakaya burnumda sorun olustu 

2

Senin multi uyeliklerini yakalaya yakalaya burnumda sorun olustu.IP adresine baksak ne olcakki tereddüt etmeye gerek yok multisin iste.Cocukca yazi yazandan beklersinki...

@Novruz

ne alakası var ? multi ile #Casperin banlanması multidendi aynı adam olsak forumtech de üyeliği olmazdı ismi recep onun

bi kanıt olmadan kimse banlanmaz burda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:13)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-06-2015 Saat: 11:11)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin multi uyeliklerini yakalaya yakaya burnumda sorun olustu 

2

@Novruz

ne alakası var ? multi ile #Casperin banlanması multidendi aynı adam olsak forumtech de üyeliği olmazdı ismi recep onun

#Casper`i Nerden Çıkardın Senin #Casper Olduğunu Söyleyen Yoktu.İP Adresin Eşletmedi Diye Multi Değilsin Demek Değil.İncelemedesin.Bu Arada:Yeni Gelen Her Üyeye Multi Diyorsunuz Demeyin.Şüpheli Gelen Üyelere Yapıyorum Bunu Sadece..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:16)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

2

@Novruz

#Casper`i Nerden Çıkardın Senin #Casper Olduğunu Söyleyen Yoktu.İP Adresin Eşletmedi Diye Multi Değilsin Demek Değil.İncelemedesin.Bu Arada:Yeni Gelen Her Üyeye Multi Diyorsunuz Demeyin.Şüpheli Gelen Üyelere Yapıyorum Bunu Sadece..

adamın konuşmasında onun multisi olduğumu söylediği belli zaten ben casperin arkadaşı olduğum için neden banlandı dedim forumtechde ortağız onunla bunu sormam yanlış birşeymi multi çıkarsam banlanırım zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

2

@Novruz

Foruma yeni kayit olan bir uyenin burda 2 konusu varken diger konuda ki resimde 60 konusu olmasi garip.
Bu foruma yeni kaydolduguna gore forumu da yeni acmissin acar acmaz 
Paylasimci uye bulmak ta ayri bir garip

"Bir kanıt olmadan kimse banlanmaz burda" bakiyorumda cok eminsin foruma daha bugun kayit ragmen...

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:20)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

2

@Novruz

Foruma yeni kayit olan bir uyenin burda 2 konusu varken diger konuda ki resimde 60 konusu olmasi garip.
Bu foruma yeni kaydolduguna gore forumu da yeni acmissin acar acmaz 
Paylasimci uye bulmak ta ayri bir garip

"Bir kanıt olmadan kimse banlanmaz burda" bakiyorumda cok eminsin foruma daha bugun kayit ragmen...

admin kp den birine mesaj ve konu eklenebildiini biliyormuydun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hadi bu soruya cevap ver

Madem ayni forumdasiniz 2niz ortaksiniz #Casper e niye sormuyorsun neden banlandin diye ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:22)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hadi bu soruya cevap ver

Madem ayni forumdasiniz 2niz ortaksiniz #Casper e niye sormuyorsun neden banlandin diye ?

Biz dışardada buluşan 2 arkadaşız dün banlandıktan sonra hiç forumtech e girmedi girip bakabilirsin aktif lik filan herşey yazıyor dünden beri hiç girmedi bugün girdiğinde sorabilirdim ama şimdi sordum.

sen neden boş bir tartışma çıkardın ben onu anlamadım ? daha fazla cevap vermicem tartışma çıkarmak istemiyorum.
sen istediğini söyle sana inandırmak zorunda değilim bana cevap neden veriyosunki ? bitirelim tartışmayı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gene tadı kaçtı konunun. Kavga etmeden, multi demeden duramıyorsunuz değil mi? Kardeşim multiyse gidersin bir yetkiliye özel mesaj atarsın ben ondan şüpheleniyorum diye oda onu denetleme ekibine verir. Konuyu ve forumu batırmanıza gerek yok. Her neyse Ufuk bunu tek sana söylemiyorum kendimde dahil herkese diyorum. Delete sende dahil
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:25)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gene tadı kaçtı konunun. Kavga etmeden, multi demeden duramıyorsunuz değil mi? Kardeşim multiyse gidersin bir yetkiliye özel mesaj atarsın ben ondan şüpheleniyorum diye oda onu denetleme ekibine verir. Konuyu ve forumu batırmanıza gerek yok. Her neyse Ufuk bunu tek sana söylemiyorum kendimde dahil herkese diyorum. Delete sende dahil

ya ben diyorumki daha fazla tartışmayalım bana sorularıma cevap vericeksin diyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Delete Bak konuşmayı hala devam ettiriyorsun. Devamı dahilinde şikayet etmekten kaçınmayacağım.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 11:25)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gene tadı kaçtı konunun. Kavga etmeden, multi demeden duramıyorsunuz değil mi? Kardeşim multiyse gidersin bir yetkiliye özel mesaj atarsın ben ondan şüpheleniyorum diye oda onu denetleme ekibine verir. Konuyu ve forumu batırmanıza gerek yok. Her neyse Ufuk bunu tek sana söylemiyorum kendimde dahil herkese diyorum. Delete sende dahil
Sana ne oluyor ? 

Ben suphelendim ve sorularima cevap gelmedi ben anliyacagimi anladim.Daha da bu konu hakkinda yorum yazmayalim lutfen.

2.tasarim daha guzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping