Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paper Cuts Rank Seti [ Albırt Enişten ]
ogE3qX.png

Rankın İsmi Değiştirilmiştir..
İconlar Hakkında Yorum İstemiyorum.

PSD: 
Kod:
http://dosya.co/54tb1mbyndh8/PSD.psd.html
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben beğendim bunları kullanabilirmiyiz alper yani atabilirmisin diyorum.
--
Veya direk bir psd
--
İstek : Bunları şef sistemi haliyle kullanmak istiyorum yani işte genelşef,bölümşefi yazmalı. neyse
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2015 Saat: 21:05)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben beğendim bunları kullanabilirmiyiz alper yani atabilirmisin diyorum.

Daha Tam Olarak Tamamlanmadı Tamamlandığında PSD Paylaşıcam Yorumun İçin Teşekkürler Ertan :)
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek kelimeyle MÜTHİŞ
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İcon sanki olmamış eline sağlık Alper :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplan bitmiş sanırım, font üzerinde ve fontu ranka yakıştırma üzerinde durmalısın. Birde ikon olarak değişik bir şey kullanmalısın bir hayvan yada bir simge umarım anlatabilmişimdir, ellerine sağlık.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öneriye gerek yok ama sadede yazıyı hafif büyütüp gölgesini daha anlaşılır hale getirebilirsin
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi şuanki ranklara bin basar...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu halde bile alırım.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş eline sağlık. Font için benim klasik fontum Uni Sans'ı kullanabilirsin, style için de, shadow'un distance'ini 1 yapıp, bir gradient ekleyebilirsin beyaz renkte. :)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bençe Çok iyi olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız İçin Hepinize Teşekkür Ederim. 2 Farklı Şekilde İcon Koydum. Bence Hepsi Yıldız Olunca Daha Hoş . PSD Paylaştığımda Sizde Değiştirebilirsiniz. Fontu Çok Beğendim Bu Yüzden Ayrı Olarak @Atakaj  'a Teşekür Ederim .
l7ErGb.png
RYQ9q7.png

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Valla abi sokakaların taşlarını yine oynattın. Coşturdun heryeri Harika Olmuş :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:41)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Valla abi sokakaların taşlarını yine oynattın. Coşturdun heryeri Harika Olmuş :) 
Sağol Kardeşim :)

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:40)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarınız İçin Hepinize Teşekkür Ederim. 2 Farklı Şekilde İcon Koydum. Bence Hepsi Yıldız Olunca Daha Hoş . PSD Paylaştığımda Sizde Değiştirebilirsiniz. Fontu Çok Beğendim Bu Yüzden Ayrı Olarak @Atakaj  'a Teşekür Ederim .
l7ErGb.png
RYQ9q7.png

böyle olmalı güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:40)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarınız İçin Hepinize Teşekkür Ederim. 2 Farklı Şekilde İcon Koydum. Bence Hepsi Yıldız Olunca Daha Hoş . PSD Paylaştığımda Sizde Değiştirebilirsiniz. Fontu Çok Beğendim Bu Yüzden Ayrı Olarak @Atakaj  'a Teşekür Ederim .
l7ErGb.png
RYQ9q7.png

Rica ederim
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel PSD Paylaşıldı.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:47)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
l7ErGb.png
RYQ9q7.png

böyle olmalı güzel olmuş

Sağolun Yorumunuzu Görmemişim.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş Alper Eline Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 19:42)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş Alper Eline Sağlık.

PSD Paylaşmasaydım Sana Vericektim :D Sağol Yorumun İçin.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping