Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Signatür(Imza) Çalışması # Atakaj # [FINISHED]
94obNr.png
- Görüşlerinizi konu altından yorum olarak yazarsanız sevinirim -
- Herhangi bir CC kullanılmadı -
- Farklı bir tarz olsun istedim, ilk bu tür border'i olan signatür çalışmam -
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben beğenmedim eline sağlık..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 20:15)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben beğenmedim eline sağlık..

Tesekkur ederım, zaten göstermek istedigim Border kısmıydı...
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ama dahada emek verebilirdin :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 20:48)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş ama dahada emek verebilirdin :)

Border 45-50dk arası uğraştırdı beni. Daha emek vermek istemedim yani. Sırf border'i koysaydım daha çok tutardı. Yorumun için teşekkür ederim.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 20:53)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-05-2015 Saat: 20:48)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş ama dahada emek verebilirdin :)

Border 45-50dk arası uğraştırdı beni. Daha emek vermek istemedim yani. Sırf border'i koysaydım daha çok tutardı. Yorumun için teşekkür ederim.

Yanlış anlama seni başka forumlardanda biliyorum. Ondan dedim diğer çalışmaların süperdi bunu senin kapasitene yakıştıramadım. Sen daha iyi bir grafikersin :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 20:54)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-05-2015 Saat: 20:53)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yanlış anlama seni başka forumlardanda biliyorum. Ondan dedim diğer çalışmaların süperdi bunu senin kapasitene yakıştıramadım. Sen daha iyi bir grafikersin :)

Grafiker değil, grafik tasarımcı :)

Alıntı:Grafik tasarımcı uzun ve belki de zorlu bir eğitim sürecinden geçmiş, grafik ve tasarımın birçok detayı hakkında bilgi sahibi olmuş, sanat ve tasarım tarihini içmiş, çeşitli kavramsal sorgulamalarda bulunmuş, grafik diliyle sistem oluşturmuş, sunum yapmış, derslerden kalmış, geçmiş ve sonunda "olmuş" insanlardır.

Grafiker ise açılan çeşitli kursların programlarından sertifika edinmiş, akabinde herhangi bir matbaa ya da tabelacıda işe girişmiş insanlardır.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamamdır.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Border kısmı gerçekten hoşuma gitti ellerine sağlık dostum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 21:37)Vızıltı™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Border kısmı gerçekten hoşuma gitti ellerine sağlık dostum

Tesekkur ederim part 2 daha güzel ona bakabilirsin :)
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Güzel Olmuş Fikir İyi :D @atakaj
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App