Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bi bakarmısınız reklamlardan geçilmiyor
edit(((
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Virüs bulaşmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarın virüslü kardeş . Bir format iyi gider buna veya Malwarebytes - anti malware indir tarat çözülür
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 12:32)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bilgisayarın virüslü kardeş . Bir format iyi gider buna veya Malwarebytes - anti malware indir tarat çözülür

tamam combofixle taratıyorum şuan teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
combofix sakın! system32 siliyor o malwarebytes dene sakın ama sakın combofix deneme
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Combofix eller bilgisayarını adwarecleaner yeter sana
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 12:40)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: combofix sakın! system32 siliyor o malwarebytes dene sakın ama sakın combofix deneme

tamam malwarebytes i deniyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 12:43)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Combofix eller bilgisayarını adwarecleaner yeter sana

2 mb ymiş onu deniyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Virüs programlariyla uğraşma kendin yap bence. Bende de vardi bende hallettim. Denetim masasindan sil tanimadiğin programlari. Eğer olmazsa chrome'den uzantilari hepsini kaldir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 13:46)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Virüs programlariyla uğraşma kendin yap bence. Bende de vardi bende hallettim. Denetim masasindan sil tanimadiğin programlari.  Eğer olmazsa chrome'den uzantilari hepsini kaldir.

Bazı Virüsler Kendini Yenileyebilir Cinsten .V
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi Taracıyı kulanıyorusun ona vürüs bılaş cerezleri sil yada  dwcleaner   İndirin Taracıdaki bütün reklamları ortadan kaldırır. @diyar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Google chrome kullaniyorsun gel ayarlara > uzantilar bölümüüne gel ve hepsini etkinleştir tikini kaldir ve çöp simgesine tikla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@forumfix öyle denese gene cıkar kardeşim  dwcleaner İndirmesi lazım  anca öyle çözüllür sorun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya hayir. Bende de vardi kaç aydir çözümünü ariyordum. Sonunda ben öyle çözdüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne biçim uydurmalar bunlar? Combofix system32'yi siler falan? Diğer programlarla Combofix'in farkı, Combofix'in tam tarama yapması (Windows'un ici dahil)...

Combofix'in verdiği tek zarar ekran kartına. O da pek etki etmez 1 kez taramadan...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping