Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayar için kararımı verdim, birde sorum var
Arkadaşlar geçen hafta bilgisayar toplamayı falan düşünüyordum internette uygun sıfır bilgisayarları görünce kararımı değiştirdim. Bilgisayarın sabit diski 160GB ben bunu çoğaltıp daha fazla oyun yüklemek için 1TB lık harici disk almayı düşünüyorum, sorumda bununla ilgili. 
Harici disk için bilgisayar uyumu gerekiyormu?(hiç kullanmadığımdan dolayı bilmiyorum)
Gerekmiyorsa bu harici diski aldığımda oyunları kesinlikle etkliermi? yani 160GB den fazla kullanabilirmiyim, oyun yükleyebilirmiyim? 
Bilgisayar : 
Kod:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-atomax-cift-cekirdek-4gb-ddr3-sifir-bilgisayar-kampanya-389-tl-210780542/detay

Harici Disk: http://www.n11.com/samsung-m3-portable-1tb-hx-m101tcbg-tasinabilir-harddisk-P20456503
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Simdi oyunlari indirirken hariciye indirirsin ancak kurarken 160 GB'den alliir almamasi icin oyunlari da hariciye kurman gerek. Her oyuna giriste hariciyi takman gerekir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış soru sormuşum -.- pardon :D 

Teşekkürler hemen alıcam bilgisayarı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 21:29)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış soru sormuşum -.- pardon :D 

Teşekkürler hemen alıcam bilgisayarı :)

@bozkurt06 donanım hakkında çok bilgim olmasa da sorularını sorabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim 160 gb harddisk oyun için değildir. bi kaç kaliteli oyun yükle sonra sistem şişmeye başlar. Minumum 500 gb olursa C ve D olmak üzere ayırırsın. 150 gb C ye verir oraya sistem yüklersin. D ye de 350 gb ver uygulama oyun vs. oraya yüklersin cillop gibi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bunu alma içindeki parçaların ne olduğu belirsiz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-05-2015 Saat: 10:11)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bunu alma içindeki parçaların ne olduğu belirsiz.

Evet abi haklısın.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harici disk yerine sabit disk alıp değiştirtsem olurmu? Uyum falan gerekli olur mu? 
Mesela bu 
Kod:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-1-tb-sifir-sata-hdd-hds721010kla330-sata-3.0-135-tl-208378559/detay
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@KaRanLık-61 Abi bilgsayarımı almayayım yoksa harici diskimi?

Kafam karıştı pazartesi gününe kadar tanıdık bilgisayarcılar var onlardan yardım alıcam. Bilmeden etmeden hemen almak istemiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o bilgisayarın ne ekran kartının adı belli ne işlemcisi belli ne de anakartı bu kadar ucuz olduğuna göre anakart kötüdür büyük ihtimal.bence alma yada sahibinden özelliklerini öğren.Öyle karar ver.2 gb ekran kartı var 32 bitse hiç bir işe yaramaz isterse 8 gb olsun.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
KArdeşim 389 Tl Ye Bilgisayarmı Olur Biraz Düşün O Kasanın İöalatı o KAdar Tutuyo Ramı var ekran kartı var 
eline  içi boş kasa göndirirler alma sakın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki, teşekkürler bilgisayarcılardan sora sora alırım bir tane düşündüğüm bilgisayar var 2. el sistem özellikleri bana çok güzel geldi onu almayı düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping