Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akuş Teması Çizim Çalışması
"Boş konuşmalar" nedeniyle silinmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediğine göre uğraşılmamış bu hali bile çok güel ellerine emeğine sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Profesyonel bir çizim daha, elinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Güzel Bir Çizim Umarım Yakın Zamanda Kodlarsınız Ve Paylaşırsınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Güzel Olmuş :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uğraşılmamış bu ise uğraştığın bir çizimi görmek istiyorum çok güzel olmuş
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema olmuş eline sağlık.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çizdiğin Temalar Çok Profesyonel Harika . Ancak Şöyle Bir Gözlemim Oldu Yanlışsam Sen Düzelt Beni Çok Diğer Çizdiklerinle Aynı Stil Oluyor Gibi.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2015 Saat: 17:03)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çizdiğin Temalar Çok Profesyonel Harika . Ancak Şöyle Bir Gözlemim Oldu Yanlışsam Sen Düzelt Beni Çok Diğer Çizdiklerinle Aynı Stil Oluyor Gibi.

Doğru bir teşhis, örnek verecek olursak footer kısmı çok beğenildi ve çoğu yaptığım temayada uyuyor.. özelliklede uğraşmak istemediğim temalara bunu ekliyorum ama kötüde duruyor değil yani ^^ farklı tasarımlar olacak elbette ama misal bu çizim benim için ara öğün gibi bişeydi, önemsemedim o yüzden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2015 Saat: 17:09)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2015 Saat: 17:03)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çizdiğin Temalar Çok Profesyonel Harika . Ancak Şöyle Bir Gözlemim Oldu Yanlışsam Sen Düzelt Beni Çok Diğer Çizdiklerinle Aynı Stil Oluyor Gibi.

Doğru bir teşhis, örnek verecek olursak footer kısmı çok beğenildi ve çoğu yaptığım temayada uyuyor.. özelliklede uğraşmak istemediğim temalara bunu ekliyorum ama kötüde duruyor değil yani ^^ farklı tasarımlar olacak elbette ama misal bu çizim benim için ara öğün gibi bişeydi, önemsemedim o yüzden.

Hmm Sende Doğru Söylüyorsun Yinede Çok Başarılı Bir Çizim Eline Sağlık Tekrardan.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping