Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clean Theme V2 | xoxox
tema.png Tema ismi: Clean Theme V2

yapimci.png Tema Yapımcısı: xoxox (Badboi)
guvenlik.png Tema Güvenlimi ?: Güvenli onay.png
versiyon.png Tema Versiyonu:  2
arac.png Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz onay.png
mybb.png Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.8.x 
aciklama.png Tema Açıklaması: 2. Temam 1. ye göre harika oldu :)
kurulum.png Tema Kurulumu: Sadece xml yi kuracaksınız .

demo_link.png Demo Link:
Kod:

cleanthemev2.10tr.net

resim.gif Ekran Görüntüsü:
Demo Eklenmiştir 

Demo : Tıkla

V1 İçin Tıkla

Tıkla İndir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit başarılı edit olmuş eline sağlık 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 19:55)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit başarılı edit olmuş eline sağlık 

Yorumunuz için teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık biraz özgünlük katıp kendi şablonundan çıkarabilirsen temayı yani ana hatları vb. çok daha hoş olacağına inanıyorum :) güzel olmuş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 19:56)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık biraz özgünlük katıp kendi şablonundan çıkarabilirsen temayı yani ana hatları vb. çok daha hoş olacağına inanıyorum :) güzel olmuş..

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 19:56)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık biraz özgünlük katıp kendi şablonundan çıkarabilirsen temayı yani ana hatları vb. çok daha hoş olacağına inanıyorum :) güzel olmuş..

Posstbiti beğendim gayet şık olmuş onun dışında temada görsel seçimi gayet güzel göz kamaştırıcı ancak gece bakıldığında gözleri yorabilir.Onun dışında bana kalırsa güzel bir tema eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 19:59)SolidStar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Posstbiti beğendim gayet şık olmuş onun dışında temada görsel seçimi gayet güzel göz kamaştırıcı ancak gece bakıldığında gözleri yorabilir.Onun dışında bana kalırsa güzel bir tema eline sağlık.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz özgünlük gerkiyor, headerde, theadda. Basit olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 20:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz özgünlük gerkiyor, headerde, theadda. Basit olmuş.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit olmuş bence. Yinede güzel olmuş. Eline sağlık.. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 20:15)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit olmuş bence. Yinede güzel olmuş. Eline sağlık.. 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pek İyi Değil :D , ama öğrenirsin sorn deil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 20:28)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek İyi Değil :D , ama öğrenirsin sorn deil

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit Ama Hos Bir Tema :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 20:58)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit Ama Hos Bir Tema :)

Yorumlarınız için teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

@xoxox
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2015 Saat: 21:16)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@xoxox

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM