Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Korkaklığım..
Arkadaşlar ben CixFor adında bir forum açmıştım. Ranklar , kategoriler , logo herşey tamamdı. Fakat aklıma bir kaç sıkıntı takıldı ve forumu admin'e sildirdim. Öncelikle başıma bişey gelmesinden korkuyorum bu kadar sizce doğrumu yapmışım görüşlerinize ihtiyacım var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunda korkulacak bir şey görmüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basina ne gelebilir allah aşkina biyerde birseymi okudun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl sıkıntılar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Derdini Anlat Ki Derman Olalım.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumun silinmesinde birşey yokki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır forumun silinmesinde birşey yok zaten ne bileyim forumda biri bişey paylaşır felan filan ben böyle dava işlerinden korkarım da.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence birsey olmaz cunku konuyu acan kisinin basina bela olur
olmadi konuyu silersin forumunu kapattirmamaliydin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumunda Telif Haklarına takılmayacak bir şeyler paylaşma.. Eğer illa warezden korkarım falan dersen ForumTR gibi yasal içerik paylaş. Full oyun paylaşma demosunu paylaş. Torrent paylaşacağına kitap özetleri, ders içerikleri paylaş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2015 Saat: 19:20)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır forumun silinmesinde birşey yok zaten ne bileyim forumda biri bişey paylaşır felan filan ben böyle dava işlerinden korkarım da.
Benim anlamadığım forumu sildirdiysen nasıl paylaşsınlar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkcası biraz korktum diğer forumların kurallarını felan okudum hep yasal işlem felan filan .s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne için dava olabilir saçmalamayın, çok takıntılısın heralde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2015 Saat: 19:23)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-03-2015 Saat: 19:20)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır forumun silinmesinde birşey yok zaten ne bileyim forumda biri bişey paylaşır felan filan ben böyle dava işlerinden korkarım da.
Benim anlamadığım forumu sildirdiysen nasıl paylaşsınlar ?
Bizim forumla alakamız yok. Sildirmeseydim diyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2015 Saat: 19:23)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne için dava olabilir saçmalamayın, çok takıntılısın heralde.
Evet fazla takıntılıyım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birinin sitesinden aliyorsan filmleri altina alinti olarak yazabilirsin ama belki korsan filme girebilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2015 Saat: 19:25)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birinin sitesinden aliyorsan filmleri altina alinti olarak yazabilirsin ama belki korsan filme girebilir
Filmlerle alakam yoktu hileler felan paylaşacaktım ama forumu sildirdim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onca site var onlara bir sey olmuyor senin forumunami olacak bence forumu sildirdigine pisman olacaktin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Texliemed e katılıyorum sildirdiğine pişman olacaksın o kadar kategori falan yapmışındır...
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2015 Saat: 19:28)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onca site var onlara bir sey olmuyor senin forumunami olacak bence forumu sildirdigine pisman olacaktin

Bilmiyorum yani yanıma bir arkadaş arıyorum yani artık çok klasik oldu bakıyorum çoğu forum oyun hileleri genel kategoriler yani daha farklı bir konsept düşünüyorum yanıma bir arkadaş arıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu kapatmissin tekrarmi acacaksin
eger adminden rica edersen geri yukler forumunu ama cok uzun is admin bir yerde soylemisti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping