Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Photoshop Cs6 Grafikerler Bakabilirmi
Merhaba Arkadaşlar Ben Actions Paketi İndirdim
Bunları Photoshop'a Eklediğim Zaman Nasıl Kullanıcam Nereden Yani Acemiyimde :)

pRbvrm.png

yP62BL.png

Şimdiden Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pencere - Eylemler'den Kullanabilirsin.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 13:37)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pencere - Eylemler'den Kullanabilirsin.

Teşekkürler Hemen Deniyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üstüne tıklayınca direk ekler.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 13:49)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üstüne tıklayınca direk ekler.

Ekliyor Biliyorum :) Photoshop'a girince Nerede Kullanıcaz Demek İstemiştim Zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eylemlerde Klasör Olarak Gözükecek O Action . Sağa Doğru Bakan Bir Ok Var Ona Basıcaksın Altta Action Açılacak.Ona Bir Kere Basıcaksın Ve Altta Play Tuşu Gibi Bir İcon Var Tıklayacaksın , Resme Efekt Vermiş Olucak.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 14:02)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eylemlerde Klasör Olarak Gözükecek O Action . Sağa Doğru Bakan Bir Ok Var Ona Basıcaksın Altta Action Açılacak.Ona Bir Kere Basıcaksın Ve Altta Play Tuşu Gibi Bir İcon Var Tıklayacaksın , Resme Efekt Vermiş Olucak.

Çok Sağolun Hocam Sayenizde Yaptm
@albırt enişten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 14:23)Süper_Cocuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-02-2015 Saat: 14:02)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eylemlerde Klasör Olarak Gözükecek O Action . Sağa Doğru Bakan Bir Ok Var Ona Basıcaksın Altta Action Açılacak.Ona Bir Kere Basıcaksın Ve Altta Play Tuşu Gibi Bir İcon Var Tıklayacaksın , Resme Efekt Vermiş Olucak.

Çok Sağolun Hocam Sayenizde Yaptm
@albırt enişten
Birşey değil.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping