Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
x-Mode Tema Kodlanıyor [Görüslerinizi Bekliyoruz]
Tema Yapımcısı : GRADOR Ajans 
Tema Tasarım Çizim:  eleqantss 
Tema Tasarım Kodlama : @kyoya 

Tema Hakkında : Temamız @eleqantss Tarafından Çizilip @kyoya Tarafından Kodlanmakdadır Grador Projemizin İlk Kodlanan Teması Olacagından Temamızı Destek Ailesine Ücretli veyahut Yarısma Türü Bir Etkinlikle 5 Kişiye Vermeyi Düşünüyorum Tabikide Kodluyan Arkadasımda Kabul Ederse .

Temadan Görseller : 
tEvDLo9.png

9lbz6eK.png

kODJYMH.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi bence eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gezel olmus ama su kullanci kp admin kp falan onlari tamamem sola ceksen daha iyi olabilirdi ortada kotu durmus bence
Basarilar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 12:09)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gezel olmus ama su kullanci kp admin kp falan onlari tamamem sola ceksen daha iyi olabilirdi ortada kotu durmus bence
Basarilar

Temanın Daha Çok Eksigi Var Zamanla Güzelleşir Hem Kodlamayı @Kyoya Arkadasım Yapıyor .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel eline sağlık. Kodlamada sorun olursa ö.m atın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş sade ve şık göz yormuyor. Yabancıların temalarına benzemiş :) Beğendim ellerinize sağlık ikinizin de..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Ellerinize Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 12:14)WordS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel eline sağlık. Kodlamada sorun olursa ö.m atın :)
Teşekkürler Kodlama Hakkında Sıkıntımızın Olacagını Sanmıyorum Ama Olursa Ulasırız :)
(28-02-2015 Saat: 12:16)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş sade ve şık göz yormuyor. Yabancıların temalarına benzemiş :) Beğendim ellerinize sağlık ikinizin de..

Teşekkürler Abi Daha Çok Eksigi Var Fakat Allahın İzniyle Onlarda Tamamlanacak .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi elinize sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi ellerine sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
texlimeds daha çok eksiği var temanın bittiğinde görürsün :) daha panel var @eleqantss üst kısım kodlandı saat yeri olan.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
words daha çok eksiği var temanın bittiğinde görürsün kodlamada sıkıntı olmaz :)):) daha panel var @eleqantss üst kısım kodlandı saat yeri olan.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eksikler suan var ama, guzel gorukuyor..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kolay gelsin, güzel görünüyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2015 Saat: 13:57)kemik344 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kolay gelsin, güzel görünüyor
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumlarınız için teşekkürler
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fotorı Yanına Kaydır Altın DOst Sİteler Koy Bence :) Ve Dost Sitelerin Yanına Hakkında SIra Sıra Bişey Yaz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
giloks daha footer kodlanmadıki hem çizime göre kodluyorum teşekkürler.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Kyoya :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

En Güncel Paylaşım Platformu ! -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform