Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GRADOR | Tema Çizimi Bitti | Görüşleri Bekliyorum
Projem İçin Çizdigim Tema Tasarımım Bitmiş Bulunmakta Düşüncelerinizi Bekliyorum .
Proje Ekibime Başvuranlar : @kamil55 , @Falcon , @Fector , @WordS , @!!Yeah!! , @Einstein™ , @QuitterTR
Proje Kurucuları : @batuhann , @L34DRi , @ASiPaTRoN 
Not : Footer Ok Kısımları Logo Üstüne Gelince Açılacak . 
Not 2 : Yeni Konu , vb Kısmının Yanındaki Konu Mesaj Sayısı Katagorinin Üstüne Gelince Acılacak .
07BPWD.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Gayet iyi eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bahsettiğin proje :) Ellerine sağlık muazzam güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sol panel biraz büyük. Onun dışında çok beğendim eline sağlık.. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 20:22)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: -Gayet iyi eline sağlık.
Yorumun İçni Teşekkür Ederim
(21-02-2015 Saat: 20:23)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bahsettiğin proje :) Ellerine sağlık muazzam güzel olmuş :)
Evet Abi Bahsettigim Proj Grafox'un Devamı İşte ;)
(21-02-2015 Saat: 20:24)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sol panel biraz büyük. Onun dışında çok beğendim eline sağlık.. 
Kodlanırken Boyut Sıkıntısı Düzeltilebilirdiye Düşünüyorum ve Beğenmene Sevindim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hala font degisseniz daha iyi olurdu diyorum elinize saglik
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 20:26)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hala font degisseniz daha iyi olurdu diyorum elinize saglik

Fontlar Benim Gözüme Güzel Gözüküyor Fakat Degistirilebilir Tabikide . Yorumun İçin Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi olmuş. İnce bir ayrıntı farkettim. Şu Grafiker sıralaması yazan kısımda %65 yazıyorya. O tarafın kırmızısı %65'e göre uzun olmuş. :) Yani %24 ünde fazla olmuş. Az kısa olsa iyi olur :). 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siralama fikri iyi olmua
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 20:29)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok iyi olmuş. İnce bir ayrıntı farkettim. Şu Grafiker sıralaması yazan kısımda %65 yazıyorya. O tarafın kırmızısı %65'e göre uzun olmuş. :) Yani %24 ünde fazla olmuş. Az kısa olsa iyi olur :). 
Onlar Küçük Ayrıntı Ama Düzeltilir Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafiker sıralamanızdaki; Neden en yüksek sensin, en az benim :D:D
- Başarılı bir tema, kim kodlayacak?
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 20:31)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafiker sıralamanızdaki; Neden en yüksek sensin, en az benim :D:D
- Başarılı bir tema, kim kodlayacak?

İsmin Gözüktügüne Şükret ;) 
Temayı @batuhann veya baskasından teklif gelirse iki kisi birlikte kodluyabilir tabi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok başarılı kardeşim eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi olmuş eline sağlık. kodlama ne zaman olacak ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema Kodlaması Hakkında Sorularınızı @Batuhann 'a Sorabilirsiniz :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 20:37)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema Kodlaması Hakkında Sorularınızı @Batuhann 'a Sorabilirsiniz :) 

tamam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Projemiz Hakkında Detaylı Bilgi Alabilmek İçin : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=73158
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bir tema olmuş. Ama bi terslik var. Coder sıralamasında neden 1.  Yok :D :P
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 23:55)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir tema olmuş. Ama bi terslik var. Coder sıralamasında neden 1.  Yok :D :P

abi siralamaya gore iste ayriyettende yazsam sacma olurdu gibi 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
az bir oy almışık :) eline sağlık süper olmuş.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping