Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Onay
Forumuma kayıt olan her bir üye Acemi Er RankıİLe başlıyor ve yorum atıyor konu açıyor
benim onaylamam gerekiyor onaylamasam bile konu açıp yorumatıyo kendi e-maili il nasıl onaylıcak ve onaylamadağı halde konu açmasnı falan nasıl engelliyeceğim acemi er yerine Bekleniyor, Aktivasyon ile başlaması lazım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum Linki : Forumpay.10tr.net

Konuya Eklemeyi Unutmusum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+Admin paneli>Forum Ayarları>kullanıcı giriş ve kayıt ayarları>Üye kayıtları için onay metodu seçiniz>Anında aktif
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-02-2015 Saat: 21:18)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu Kilit + çöp Aynı Günde Forumu Linkin Verdiniz !

Ne Demeye Çalısıyorsun Forumu Linkin Verdiniz Felan Anlamadımda?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-02-2015 Saat: 21:18)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu Kilit + çöp Aynı Günde Forumu Linkin Verdiniz !

Dalgamı geçiyorsun ?
Yardım için açmış konuyu.

+Admin paneli>Forum Ayarları>kullanıcı giriş ve kayıt ayarları>Üye kayıtları için onay metodu seçiniz>Anında aktif.

@Süper_Cocuk
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Düzeltildi Yanlış Anladım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-02-2015 Saat: 21:23)Focused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Dalgamı geçiyorsun ?
Yardım için açmış konuyu.

+Admin paneli>Forum Ayarları>kullanıcı giriş ve kayıt ayarları>Üye kayıtları için onay metodu seçiniz>Anında aktif.

@Süper_Cocuk

Tesekkur ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-02-2015 Saat: 21:26)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Düzeltildi Yanlış Anladım :)

Önemli Değil Bir An ÇÖP diyince şaşırdım :=)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kayıt Olan Kullanıcı Anında AKRİF olmasın işte kendi e-mailine gelen kod veyalinkile kayıtolsn bunu demeye çalıstım? neyse tedekkur ederim yinede
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış anlamışım,o verdiğim ayarlardan düzeltebilirsin.Aktivasyon kodu yaparak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+Admin paneli>Forum Ayarları>kullanıcı giriş ve kayıt ayarları>Üye kayıtları için onay metodu seçiniz>E Posta aktivasyonu gönder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-02-2015 Saat: 21:33)Focused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: +Admin paneli>Forum Ayarları>kullanıcı giriş ve kayıt ayarları>Üye kayıtları için onay metodu seçiniz>E Posta aktivasyonu gönder.

tesekkurler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer aktivasyon olmayan üyeler konu açmayı engellemek istiyorsan sitene gelip yapabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Veya direk http://forumpay.10tr.net/admin/index.php?module=user-groups&action=edit&gid=5#tab_forums_posts
Bölümünden konu açmayı ve mesaj göndermeyi kapatabilirsin.Soldaki tik işaretini kaldırman yeterli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-02-2015 Saat: 21:42)Focused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Veya direk http://forumpay.10tr.net/admin/index.php?module=user-groups&action=edit&gid=5#tab_forums_posts
Bölümünden konu açmayı ve mesaj göndermeyi kapatabilirsin.Soldaki tik işaretini kaldırman yeterli.

Teşekkürler Şuan Hallediyorum Zaten :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping