Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
konu okunma
arkadaşlar konularım okunuyor ama sayılmyor okunma sayısında konuya jingling bot ile hit gönderiyorum yine aynı jingling botu ssadece deneme amaçlı kullanıyorum arkadaşlar sayaçlarıda güncelliyorum hiç sayımıyor yardım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle söyleyeyim. Jingling botunu 10tr.nette kullanmamalısın. 10tr.net adsense kullanıyor ve jingling botu gönderdiğinde google tarafından banlanma riski var. Konu okunma sayaçlarını güncellediniz mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2015 Saat: 12:54)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle söyleyeyim. Jingling botunu 10tr.nette kullanmamalısın. 10tr.net adsense kullanıyor ve jingling botu gönderdiğinde google tarafından banlanma riski var. Konu okunma sayaçlarını güncellediniz mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2015 Saat: 12:54)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle söyleyeyim. Jingling botunu 10tr.nette kullanmamalısın. 10tr.net adsense kullanıyor ve jingling botu gönderdiğinde google tarafından banlanma riski var. Konu okunma sayaçlarını güncellediniz mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2015 Saat: 12:55)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ayrıca kullanırsanız formunuz kapatılabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Lütfen Bot Atmayınız O Bot Yüzünden 10TR.NET Reklamlarını Kaybede Bilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ripbyrustavi02 kullanıcısı bana bir dene dedi bende o dediği için progrmaı araştırdım ve buldum ve kullandım sayaçlarım hep aynı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yasaklanmalı Bence Bu İş Üst Yönetim Tarafından...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyu baltalamyın lütfen ben konuyu sayaçlar sayılmıyor diye açtım çözümünü bilen yazssın bilmeyenler bir şey yazmasın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP >> Araçlar & Bakım >> Sayım & Yapılandırma >> Konu Okunma Sayaçlarını Güncelleyin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Pøwér™ konuya baksanya bi güncelledim yazıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin yapar mısın bakacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Pøwér™ tmm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Googleden düşmemize neden olacak bir şey yaptığında bunun bedelini gerek sitenle gerekse hesabınla ödersin.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuz derken anlamadımda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitede her şey normal işliyor. Yani ayarlar normal. Şablonlara da baktım. Ama forumdisplay'da bir konu 0 görüntülenme diyor içeri giriyorum 1 görüntülenme yazıyor. Bu çok ilginç geldi. Bildiğim tüm yolları denedim bir çözüm bulamadım. Fazla ayarlarla oynamıyorsun değil mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir de ;
8MRbbji.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oynamyıyorum taarruz adminim ne demek istedin anlamadım açıklarmısın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2015 Saat: 14:13)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: oynamyıyorum taarruz adminim ne demek istedin anlamadım açıklarmısın

(03-02-2015 Saat: 14:13)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: oynamyıyorum taarruz adminim ne demek istedin anlamadım açıklarmısın

Sen şimdi desteğe vb bot attın.Adsanse reklamlarını kullandığımız için google bizi en üstten düşürecek. Ve bunun bedelini Forumunun kapanması ve banlanmayla ödersin demek istiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk ben sadece deneme amaçlı yaptım konular sayılacakmı diye peki bu foruma yani desteğe aıyor adamlar botu onlara bir şey demeyin zaten @TaaRRuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping