Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Tane Sorum Var.[YARDIMINIZ LAZIM]
1.Sorum : İnternetten İndirdiğim Rep Verme Gibi Butonları Orjinalleriyle Nasıl Değiştirebilirim ?

2.Sorum : 1 Kullanıcıya 2 Rütbe Resmi Nasıl Verilir Yani
Admin
Grafiker Gibi
Karanlık Bir Konuda Cevaplamış Fakat Öyle Yaptığımda Sadece Rütbe ismi Çıkıyor Resmi Çıkmıyor.Ve 2.rÜTBE iSMİDE Yana Gelo Alt Alta Olmuo.
CAPS:
smxadmin.gif
grafikerx.png
Bu İkisi Üstü Üste Olcak.

3.Sorum:
Kendim Başka Birine Rep Veremiyorum Yeni Hesap Açtım Onunla Verebiliyorum Fakat Admin Hesabımla Repp Veremiyorum Sebebi Ne Olabilir.

Forum Sitem : http://oyunkolik.10tl.net/

ÖNEMLİ NOT => Arkadaşlar Konu Başlığını Uygun Açmadığımın Farkındayım Fakat Diğer Türlü Başlık Çok Uzun Olucaktı
Acil Yardımlarınızı bekliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne zaman bakarsınız?
Hadi Artık Bi Bakın yav
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2012 Saat: 21:31)Sweetb0yS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1.Sorum : İnternetten İndirdiğim Rep Verme Gibi Butonları Orjinalleriyle Nasıl Değiştirebilirim ?

2.Sorum : 1 Kullanıcıya 2 Rütbe Resmi Nasıl Verilir Yani
Admin
Grafiker Gibi
Karanlık Bir Konuda Cevaplamış Fakat Öyle Yaptığımda Sadece Rütbe ismi Çıkıyor Resmi Çıkmıyor.Ve 2.rÜTBE iSMİDE Yana Gelo Alt Alta Olmuo.
CAPS:
smxadmin.gif
grafikerx.png
Bu İkisi Üstü Üste Olcak.

3.Sorum:
Kendim Başka Birine Rep Veremiyorum Yeni Hesap Açtım Onunla Verebiliyorum Fakat Admin Hesabımla Repp Veremiyorum Sebebi Ne Olabilir.

Forum Sitem : http://oyunkolik.10tl.net/

ÖNEMLİ NOT => Arkadaşlar Konu Başlığını Uygun Açmadığımın Farkındayım Fakat Diğer Türlü Başlık Çok Uzun Olucaktı
Acil Yardımlarınızı bekliyorum

Cevap 1) Orjinale çevirme hakkında benim tavsiyem kullandığınız temayı tekrar yükleyin. Ondaki kodları kullandığınız temaya atın. Hangi butonları değiştirdiyseniz.

Cevap 2) Kullanıcı grupları vardır. Oraya yeni bir görev açın. İstediğiniz kullanıcıyı o yetkide kullanın.

Cevap 3) Kendi hesabınıza ne olursa olsun rep veremezsiniz. Yeni bir kullanıcı açın. Onu üye görünümlü admin yapabilirsiniz :) İstediğiniz kadar rep verin. Yani mesaj sayınızı yükselttiğiniz gibi rep puanınızı yükseltemezsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2. Ve 3. Sorumun Cevabı Yanlış Oldu Sanırım.

2. Sorumda Rütbe Ekleyin Verin Demişsiniz Öyle Tek Rütbe Verilio Denedim

3.Sorumda Kendime Repp Veremiceğimi Biliyorum Üyeme Repp Vermeye Çalışıyorum Fakat Vermio Sayfa Çıkıyo Öyle Boş Beyaz bi Sayfa Çıkıo Öyle Duruo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hangisi üstte çıkıyorsa onun sonuna <br> kodu ekleyin olmaz ise hangisi altta çıkıyorsa balına <br> ekleyin şablonlardan
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte kullanıcı gruplarında yapın demem o. Hem bu Gruplardan rankı olacak hemde Kullanıcı gruplarından.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2012 Saat: 00:36)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hangisi üstte çıkıyorsa onun sonuna <br> kodu ekleyin olmaz ise hangisi altta çıkıyorsa balına <br> ekleyin şablonlardan

Teşekkür Ederim Tek 3. Srum Kaldı Onun Çözümü Nedir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping