Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vector Premium Theme nasıl gidiyor
demo 

Kod:
http://kolikbilisim.com/demo/index.php
Arkadaşlar tamamen 10tr.net için yapıyorum

10tr.net sitelerinde tema yaparken sorun çıkıyor o yüzden başka yerde yapıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Henüz ortada bir şey yok. Erken göstermişsin. Default temaya hayliyle benziyor. İyi gidiyor bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 00:02)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Henüz ortada bir şey yok. Erken göstermişsin. Default temaya hayliyle benziyor. İyi gidiyor bence.

Teşekkürler önerilerinizi beklerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel gidiyor bence ama 10tr.net attığın zaman büyük bir problem çıkabilir hazırlıklı ol :) birde özel mesaj düzelince hosting nerden aldığını söylermisin mybb forum açıcam ancak hosting almam gerek nerden alcam bilemedim :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 00:04)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel gidiyor bence ama 10tr.net attığın zaman büyük bir problem çıkabilir hazırlıklı ol :) birde özel mesaj düzelince hosting nerden aldığını söylermisin mybb forum açıcam ancak hosting almam gerek nerden alcam bilemedim :)

tamam söylerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temayı 10tr.net sitesine taşı, 10tr.net dışı link paylaşımı yapma kurallara uy.

kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:4) 10TL.NET Dışı Domain Yasaktır ! Eğer Kullanmanız Gerekiyorsa Code Tagları Arasına Alınız.Yoksa Ceza Alırsınız.
Örnek: [.code]http://10tl.net[/code.]

Bu linki paylaşmak zorunda değildin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 20:57)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temayı 10tr.net sitesine taşı, 10tr.net dışı link paylaşımı yapma kurallara uy.

kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:4) 10TL.NET Dışı Domain Yasaktır ! Eğer Kullanmanız Gerekiyorsa Code Tagları Arasına Alınız.Yoksa Ceza Alırsınız.

Zaten code tagları arasına almış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 20:57)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temayı 10tr.net sitesine taşı, 10tr.net dışı link paylaşımı yapma kurallara uy.

Kullanmak zorunda temayı nasıl görücez.

-Güzel gidiyor
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tema güzel gidiyor kullandığın renk paletinden şaşma bence mavi ve tonları iyidir..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 21:06)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanmak zorunda temayı nasıl görücez.

-Güzel gidiyor

Peki temayı 10tr.net taşıyıp 10tr.net sınırları içinde bir link verse daha iyi olmazmıydı? Herneyse ben susayım zaten bilgisizim tekrar banlarlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 21:11)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-01-2015 Saat: 21:06)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanmak zorunda temayı nasıl görücez.

-Güzel gidiyor

Peki temayı 10tr.net taşıyıp 10tr.net sınırları içinde bir link verse daha iyi olmazmıydı? Herneyse ben susayım zaten bilgisizim tekrar banlarlar.
10tr.net dışı linkleri çoğu arkadaş code tagları içinde paylaşıyor ve şikayet edildiğini görmedim, ftp üzerinden editliyor olabilir o yüzden karşı çıkmamak gerekli..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

-Güzel gidiyor

Sana bilgisizsin demedim ancak 10tr.net sisteminde ftp yok bu yüzden işi zorlanabilir sonuçta bu yasak değil.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 21:36)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

-Güzel gidiyor

Sana bilgisizsin demedim ancak 10tr.net sisteminde ftp yok bu yüzden işi zorlanabilir sonuçta bu yasak değil.

Ben dedin demedim zaten, tamam uzatmaya gerek yok her yorumum gereksiz akılsızım ben zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar
ayrıca ftp gerekli ve benim kullandığım sistemde css hemen güncelleniyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru Raporlama Kullanımı;
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=69021
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 00:02)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Henüz ortada bir şey yok. Erken göstermişsin. Default temaya hayliyle benziyor. İyi gidiyor bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping