Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#Cumpes - Grafiker Adayı Başvurusu
Ad & Soyad : Metin Aydın 

Okul: Konya İmam Hatip Lisesi 

Varsa twitter ve facebook profilleriniz:  fb.com/MrMetinGrafik

html bilgisi: %30

css bilgisi: %5

php programlama bilgisi: %20

diğer bilgileriniz: Photoshop,After Effects,Sony Vegas Pro

Tasarımlarınız: 
dWPY2Q.png

2QAAmA.png

Z144NV.png

Ml77Y1.png

QgqqZG.png

zEXXr9.png

EEoo8q.png

VyddaP.png

pYZgpo.png

dq1nkr.png

Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : paylasfrm.10tr.net , forumfun.10tr.net 10TR.NET Dışı Linklerde Var.

Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : forumfun.10tr.net , wipeout.10tr.net , redmad.10tr.net

konu sayısı ve linkleri: 235 (http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=e301f4a16dc60fbad72e2377866cb933)

Mesaj Sayısı ve linkleri: 832 (http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=78c338cfa73d88538d340713c44d454d)

Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Var. 

Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:[b]evet  yenilikçiyim. Yenilikçi olmak  aynı  zamanda  gelişmektir.[/b]

Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Yardım Etmeyi Seven Biriyim , İyilik Severim  Tasarımları Çok Severim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İntro Tasarımlarınızı Beğendim Hocam,Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür Ederim :) Beğendiğine Sevindim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Superman Efect Çalışması ;

317ynj.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Hocam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür Ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bizim daha çok isteğimiz resim programlarında kendinizi geliştirmeniz bu yüzden bu konuda biraz kendinizi geliştirin başvurunuzu yeniden değerlendirelim.Bunlara ek biraz daha üyelere yardım etmelisiniz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...

Göydəki o tənha ulduz sanki məni andırır.
PGM
Teşekkür verenler:
(09-01-2015 Saat: 16:16)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bizim daha çok isteğimiz resim programlarında kendinizi geliştirmeniz bu yüzden bu konuda biraz kendinizi geliştirin başvurunuzu yeniden değerlendirelim.Bunlara ek biraz daha üyelere yardım etmelisiniz.

Peki Adminim Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ediyorum Bu Haftayı Atlatayım Tam Destek Vericeğim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform