Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CD-Yeni Logo Tasarım
IrsjQ9t.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaptığın her tasarım için konu açıyorsun, 10 dakikada 1 konu açıyorsun nerdeyse, bu ne hız? Yaptığın tasarımları 1 konuda toplaman daha iyi olacaktır, yaptıkça eklersin içine.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 00:01)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığın her tasarım için konu açıyorsun, 10 dakikada 1 konu açıyorsun nerdeyse, bu ne hız? Yaptığın tasarımları 1 konuda toplaman daha iyi olacaktır, yaptıkça eklersin içine.

Yaptığım Her Tasarım İçin Açsaydım Herhalde Forum Benim Konumla Dolardı :) Sadece Beğendiklerimi Paylaşıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/search.php?action=results&sid=dec68f4f1ea6e8e7e8751ebb149cdf6f arada 3-4 değişik konu var diğerlerinin hepsi tasarım konusu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım konusu paylaşmak yasak mı?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Yasak demiyorum ama, bu kadar sık açmak post kasmaya girer.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 00:07)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yasak demiyorum ama, bu kadar sık açmak post kasmaya girer.

İşim Gücüm Yok Post Kasmak İçin Tasarım Yapıyorum?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=68872 tamam burda paylaşıyorsun, isteğe veriyorsun ama niye konu açıyorsun? Bu bildiğin post kasmaktır, işin varmıdır bilemem 13-14 yaşında bir çocuğun nereden işi olsun onuda bilmiyorum ama.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 00:12)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=68872 tamam burda paylaşıyorsun, isteğe veriyorsun ama niye konu açıyorsun? Bu bildiğin post kasmaktır, işin varmıdır bilemem 13-14 yaşında bir çocuğun nereden işi olsun onuda bilmiyorum ama.

Bu ve Ackbooster logosu haricinde dün bir logo paylaşmış fazla abartmadın mı?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Banada bugün aynısı dendi 15 dakika arayla istediğiniz kadar tasarım konusu açabilirsiniz kimseyi ilgilendirmez 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
Herneyse, şimdi devam edince biri gelcek sen ne yapıyon dicek bascak uyarıyı yetkisini kullanacak yetkili ya herkez korusun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 00:15)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herneyse, şimdi devam edince biri gelcek sen ne yapıyon dicek bascak uyarıyı yetkisini kullanacak yetkili ya herkez korusun.

Ayrıca istediği kadar konu açsın cezayı sen mi kesiyorsun?

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
22% Uyarın Verildi Güle Güle Kullan Konuda Kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Teknology konu acar istedigi kadar ve cokta sık acmiyor eger yine cok sık ise ust yetkililer gerekeni yapar

Tasarim guzel olmus
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neden uyarı verdin arkadaşım ? Sana bir şey mi yaptı. Kilitli konuya daldım ama kusura bakmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping