Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumumu Nasıl Büyütebilirim
Arkadaşlar 2 gündür forumla uraşıyorum herşey tamam geriye kalan tek şey üye ve forumun büyümesi foruma nasıl üye yaparım büyütebilirim ? etrafıma duyuruyorum facebook filan sayfalara yorum atıyorum ama pek kisi gelmiyor daha iyi bir yolu varmı http://alphafrm.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynı sorun bendede var,siteyi arama motorlarına ekledin mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
google ve yandexe sitenin url sini ekle,siteye gelirler böylece siten googleda aratıldığı zaman çıkar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-12-2014 Saat: 19:08)BlackBerk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: google ve yandexe sitenin url sini ekle,siteye gelirler böylece siten googleda aratıldığı zaman çıkar

O nasıl oluyormuş ben de merak ettim şimdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteyi büyültmek adından da anlaşılabileceği gibi siteyi geliştirmektir. Aktif üye olmasa bile üye çekmektir. Yeni sitelerde bu pek mümkün değildir çünkü sitede içerik azdır, üye yoktur. Günümüzde çoğu kişi(kimse üzerine alınmasın) hatta internet ortamlarından pek anlamayan, tek bildiği sosyal medyada gezinmek, twit atıp beğeni yapmak olanlar dahi belki ümidiyle forum/site açıyor. 

Şimdi gelelim nasıl büyüteceğine..

Öncelikle bir sitede Meta Etiketler önemlidir. bunlar siteyi büyütmeye yarayan iskelet gibidir. Metaları ekledikten sonra webmaster araçlarını kullanacağız. Bunlar başta google olmak üzere yandex, bing vb. büyük motorlardır. Google Webmaster ve Yandex Webmaster yazarak sitelerimizi bu iki sisteme ekliyoruz(Google'dan araştırabilirsiniz). Daha sonra google'in bizi farketmesi için ping attıyoruz. googleye "Google Ping" diyerek bunu yapabilirsiniz. 
Ardından içerik girilecek. Üye çekme işlemi genellikle 2-3 şekilde yapılır.

1) Büyük sitelerde İZİNSİZ reklam.
2) Site Tanıtma Servisleri
3) Forumlar arası karşılıklı reklam
4) Sosyal İmleme

İlk 3 maddeyi az-çok herkes bilir. Son maddeye gelirsek;
Sosyal İmleme sitenize girilen içeriği sosyal alanlarda aynı anda paylaşmaktır. Örneğin bir android apk paylaştınız yada ilk siz kırdınız ve sitenizde konusunu açtınız. hemen google+(google plus), facebook, twitter, tumblr, pinterest gibi büyük sosyal sitelerde paylaşın linkleri. böylelikle imleme başarılı olur. bunların bottları da varda tavsiye etmem. Siz kısaca reklam verin(ilk fırsatta reklam almanız mantıklı olmaz sonuçta yeni site). 

Son olarak;
kategorilerinizi belki üye gelir diye çok doldurmayın. az olsun ama geçerli olsun.

umarım boşuna yazmamışımdır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteme kayıt olun :D bu izinsiz olurmu http://alphafrm.10tr.net/ siteye yardım edin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping