Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasıl ? Sade..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Süper ötesi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplanı Verebilirmisin?

-Süper Olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplan flat renk sadece long shadow effect.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş Elinize Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu rank daha önceden paylaşıldı hemde psdsi ile birlikte..Sadece arka planını kırmızı yapmışsınız.(Burada paylaşılmadı).Yani buna avatar çalışmam diyemezsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 20:09)Jewel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu rank daha önceden paylaşıldı hemde psdsi ile birlikte..Sadece arka planını kırmızı yapmışsınız.(Burada paylaşılmadı).Yani buna avatar çalışmam diyemezsiniz.

Flat shadow için sadece çalıntı yapıldığını zannetmiyorum 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 20:09)Jewel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu rank daha önceden paylaşıldı hemde psdsi ile birlikte..Sadece arka planını kırmızı yapmışsınız.(Burada paylaşılmadı).Yani buna avatar çalışmam diyemezsiniz.

Ben görmedim. Böyle bir avatar çalışman olabilir ben duymadım. Yalnızca shadow efekti bu tek tıkla yapılıyor.
Ünlü bir efekt.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 20:20)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben görmedim. Böyle bir avatar çalışman olabilir ben duymadım. Yalnızca shadow efekti bu tek tıkla yapılıyor.
Ünlü bir efekt.

Daha önce paylaşılan avatar bana ait değil zaten :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 20:23)Jewel Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-11-2014 Saat: 20:20)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ünlü bir efekt.

Daha önce paylaşılan avatar bana ait değil zaten :).

Her neyse :D Long shadow efekti bu youtubeye yazarsan 100 tane video çıkar yani olabilir böyle bir şey.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping