Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
James Rodriguez Vector Work %40
m8Q1V2.png

Şuanlık güzel gittiğini düşünüyorum,pek eksik yok bence sadece gözler üzerinde durabilirim biraz.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
 ten rengi dışında gayet başarılı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zE65QB.jpg

Orjinale bak bi istersen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben orjinaline yorum yapmadım şuan ki vektöre yorum yaptım. Herşeyi resimden bire bir uyarlayacaksınız bu iş uzar. Kendinizde birşeyler eklemeyi öğrenmelisiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 18:38)Midles Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  ten rengi dışında gayet başarılı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 18:48)Midles Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben orjinaline yorum yapmadım şuan ki vektöre yorum yaptım. Herşeyi resimden bire bir uyarlayacaksınız bu iş uzar. Kendinizde birşeyler eklemeyi öğrenmelisiniz.

Ben orjinaline sadık kalmayı seviyorum.Orjinaline yorum yaptın diye bişey demedim bende zaten.
Bak bi kaç bu adamın vektörüne ten rengi hemen hemen aynıdır.
Ten renginide değiştirmeyi düşünmüyorum,gayet iyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fena değil 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben sadece eleştiri yaptım bu eleştiriyi çalışmaya uygulamak sana kalmış. Orjinalinede sadık kalabilirsin buna karışmamam dediğim gibi kendi ifadem ile çalışmanıza fikirlerimi yansıtarak yorum yaptım. Her neyse çalışmanızda olumlu ilerlemeniz temennim iyi çalışmalar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 19:01)Midles Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben sadece eleştiri yaptım bu eleştiriyi çalışmaya uygulamak sana kalmış. Orjinalinede sadık kalabilirsin buna karışmamam dediğim gibi kendi ifadem ile çalışmanıza fikirlerimi yansıtarak yorum yaptım. Her neyse çalışmanızda olumlu ilerlemeniz temennim iyi çalışmalar dilerim.

Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 19:00)Vector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fena değil 

Sağolasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vector çiziminde baya geliştin.İyi gidiyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping