Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konularda Moderasyon İşlemi gerçekleştiremiyorum?
Question 
Forumumdaki deneme konuları silmek istediğimde ''Üzgünüz,Moderasyon İşlemi İçin Herhangi Bir Konu Seçmediniz yada Yönetim Sayfanız Zaman Aşımına Uğramış Olabilir. (İşlemden 1 saat sonra). Lütfen Bir Konu Seçip Tekrar Deneyiniz.'' gibi bir yazı geliyor ekranıma aşağıda ayrıntılı 2 caps vardır. Bu sorunun çözümü kolay ise affola bilmiyorum ondan soruyorum arkadaşlar.

nGBbgB.png

Tümünü seçiyorum silinecek olan konuların.
Ve git dediğimde aşağıdaki ekran geliyor karşıma.

8EJ6Zk.png
Ve bu yazı geliyor ekranıma ''Üzgünüz,Moderasyon İşlemi İçin Herhangi Bir Konu Seçmediniz yada Yönetim Sayfanız Zaman Aşımına Uğramış Olabilir. (İşlemden 1 saat sonra). Lütfen Bir Konu Seçip Tekrar Deneyiniz.''

Yardımlarınızı bekliyorum tekrar ediyorum bu sorunun çözümü kolay ise üzgünüm ben uğraştım fakat yapamadığım için size sormak istedim.

Side adresim: Midlesfrm.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Benim Konuları Görmüyor Konu Sil yanindaki git(0) yazıyor bunun git(3) yazması gerek ya temadan kaynaklı yada senin panelden kaynaklı tam bilmiyorum ama bunlar olabilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yok kardeşim git(2) gibi benimde oluyor fakat resimde neden olmamış anlamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim sitemde sorun yok güncellerken sorun çıkmış olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu içinden ''Sil'' demeyi denediniz mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
daha 2 günlük bir forum sitesi. Fakat hala yapılmakta olduğu için ziyaretçilere ve üyelere kapalı. Güncelleme filan yapılmadı direk 1.8 olarak başlandı.

Alıntı:Konu içinden ''Sil'' demeyi denediniz mi ?

Konu içerisinden silinebiliyor, fakat buranın neden çalışmadığını anlamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu Kapattığın İçinde olabilir açıp bi denermisiniz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır @kamil55 kapatma ile ilgisi olmadığı kesin. Hiç bir ayarı devre dışı bırakamaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende denedim kapalı oluncada olmuyor ben çözüm önerilerim bu kadardı diğer arkadaşlarda konuya bakarsa :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler önerilerin için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2014 Saat: 21:16)Midles Nickli Kullanıcıdan Alıntı: daha 2 günlük bir forum sitesi. Fakat hala yapılmakta olduğu için ziyaretçilere ve üyelere kapalı. Güncelleme filan yapılmadı direk 1.8 olarak başlandı.

Alıntı:Konu içinden ''Sil'' demeyi denediniz mi ?

Konu içerisinden silinebiliyor, fakat buranın neden çalışmadığını anlamadım.

Dışarıdan silerken genelde hata çıkar 

Vector şimdi hata yok sonraki denemede hata olur bu 1.8 Normal daha geçeli 1 2 ay oldu sorunlar olabilir bizide anlayın lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
her neyse yardımlarınız için teşekkürler umarım hata kısa süre içerisinde düzelir pek önemli değildi sadece sormuştum ilgilenen herkese teşekkür ederim içeriden silicez artık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping