Forumumdaki deneme konuları silmek istediğimde ''Üzgünüz,Moderasyon İşlemi İçin Herhangi Bir Konu Seçmediniz yada Yönetim Sayfanız Zaman Aşımına Uğramış Olabilir. (İşlemden 1 saat sonra). Lütfen Bir Konu Seçip Tekrar Deneyiniz.'' gibi bir yazı geliyor ekranıma aşağıda ayrıntılı 2 caps vardır. Bu sorunun çözümü kolay ise affola bilmiyorum ondan soruyorum arkadaşlar.
Tümünü seçiyorum silinecek olan konuların.
Ve git dediğimde aşağıdaki ekran geliyor karşıma.
Ve bu yazı geliyor ekranıma ''Üzgünüz,Moderasyon İşlemi İçin Herhangi Bir Konu Seçmediniz yada Yönetim Sayfanız Zaman Aşımına Uğramış Olabilir. (İşlemden 1 saat sonra). Lütfen Bir Konu Seçip Tekrar Deneyiniz.''
Yardımlarınızı bekliyorum tekrar ediyorum bu sorunun çözümü kolay ise üzgünüm ben uğraştım fakat yapamadığım için size sormak istedim.
Side adresim: Midlesfrm.10tr.net
Tümünü seçiyorum silinecek olan konuların.
Ve git dediğimde aşağıdaki ekran geliyor karşıma.
Ve bu yazı geliyor ekranıma ''Üzgünüz,Moderasyon İşlemi İçin Herhangi Bir Konu Seçmediniz yada Yönetim Sayfanız Zaman Aşımına Uğramış Olabilir. (İşlemden 1 saat sonra). Lütfen Bir Konu Seçip Tekrar Deneyiniz.''
Yardımlarınızı bekliyorum tekrar ediyorum bu sorunun çözümü kolay ise üzgünüm ben uğraştım fakat yapamadığım için size sormak istedim.
Side adresim: Midlesfrm.10tr.net