Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lux Tema Çalışması
Öncelikle bu üzerinde çalıştığım 2.tema çizimim 1.cisi aşırı amatörceydi her kısmı biraz kendimi geliştirmeye çalıştım.İnşallah bu temayıda yakında coder bir arkadaşla anlaşıp kodlatacağım.Öncelikle ilk tema çizim konum 77 Tema V1 Amatör Çizim.Öncelikle kodlandığında Forumların bulunucağı kısımdaki fontlar değişicek vbulletin stili olucaktır sadece çizimde öylesine göstermelik forumları koydum.En alttaki footer daha çok gelişicektir.Thead üzerinde oynanılıcaktır.İlham aldığım tema xfeyz'in yaptığı thefrm temasıdır.Ayrıca alttaki istatistikler bölümünde ise fexe den alıntı yaptım.Tcat'i bilerek eklemedim muhtemelen kodlandığındada eklenmeyecektir.Şuanlık böyle bir tasarım yaptım.Dediğim gibi Kategori & Forum kısmı kodlandığında vbulletin tarzı olucaktır.Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı her daim bekliyorum. :)
ozMvBk.png
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit'e kaçmışsın, gelişmeli..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thead Ilmamış Bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2014 Saat: 00:00)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit'e kaçmışsın, gelişmeli..
Geliştirme aşamasındayım şuan ilk hali bu geliştikçe paylaşıcağım buradan.
(08-11-2014 Saat: 00:01)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Thead Ilmamış Bence.

Sanırım thead'ıda header'ın texturenla yapıcam biraz kara bi efekt veririm diye düşünüyorum

WrOMXY.png
biraz efekt veriyim dedim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thead Kötü :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guncellicem  hepsini  Sağol  elestrin  için 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gözlerim kapalı ağlıyorum hahaha bu forumu seviyorum ya :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2017 Saat: 03:27)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gözlerim kapalı ağlıyorum hahaha bu forumu seviyorum ya :D

Şu an kötü dediğin tasarımlar seni şu anki olduğun adama götürmüş. Bence kötü deme bu tasarımlara.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping