Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam Arkadaslar Sorum Var
Merheba benim forumum: wolfteamcilar.10tl.net bir zamanlar cok aktifti. Suanda 12.000 uyesi duruyo. beni ve forumu eskiler hatirlayabilir. neyse uzun zamandir yoktum siteme baktigimda site yukseltiliyo diye bir uyari geldi nedeni nedir 1.8 e mi yukseltiliyo bunla ilgili adminede mesaj attim
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-10-2014 Saat: 23:31)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merheba benim forumum: wolfteamcilar.10tl.net bir zamanlar cok aktifti. Suanda 12.000 uyesi duruyo. beni ve forumu eskiler hatirlayabilir. neyse uzun zamandir yoktum siteme baktigimda site yukseltiliyo diye bir uyari geldi nedeni nedir 1.8 e mi yukseltiliyo  bunla ilgili adminede mesaj attim
Forumlar 1.8 olduğu için bunu güncellemeniz lazım.''Admin İseniz Buraya Tıklayın'' yazan yere tıklayın kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın sürekli next deyin forumunuz 1.8 olur ve o hata gider.Ayrıntılı anlatım>>> http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64975
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saol, pc ye gecince yaparim.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar hoş geldin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldin.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoşgeldin tekrardan siten çok başarılıydı inşallah yine öyle olur. 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-10-2014 Saat: 23:45)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Saol, pc ye gecince yaparim.
Önemli Değil.Bu arada hoşgeldiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping