Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk tema çizimim, önerileriniz-fikirleriniz?
Selamün aleyküm, ilk tema çizimimi yapıyorum biliyorum hep aynı arkaplan-thead vs. kullanıyorum ama bulamıyorum, mesela anasayfa vs. yerindeki arkaplan uyumsuz oldu, panelin arkaplanıda öyle o yeşil arkaplana uyan güzel bir şey bulamadım, daha bitmedi devam edeceğim şimdilik yüzde kaç bilmiyorum, arkaplan önerilerinizi bekliyorum fikirleriniz-önerileriniz ilk çizimim için çok önemli..

Tasarım tamamen bana aittir..

4986incig8635403.png
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuanlık iyi veya kötü denecek bi tasarım yapmamışsın,biraz ilerlet öyle yorumlayalım Cem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cem Hocam resmi göremiyorum ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim gozukmuyor.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hızlıresimde sorun var yükliyemedim, imgim'den yükledim oyüzden gözükmeyebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba,

Öncelikle kullandığınız font yanlış. Verdana ya da tahoma gibi göz yormayan, kolayca okunabilen stabil bir font seçmenizi öneririm.
Arkaplan vs. bulamıyorum demişsiniz ama google amcamıza sorsanız bir sürü önünüze wallpaper getirecekti. Böyle bir maazeret saçma olmuş.
Kullandığınız arkaplan hiç güzel değil onu da söyleyeyim. Sevmediğim arkaplan türleridir.

Kesinlikle texture tarzı şeyler kullanmayın. (Kullanmışsınız demiyorum.)

Logoya gelirsek logoyla arkaplan iç içe girmiş sanki. Logo ön planda değil tasarımda. Login box hiç olmamış zaten. Login box çizmenize gerek yok. İster kullanıcı paneli çizin, isterseniz giriş yap, kayıt ol butonları ekleyin. İllaki login box çizmenize gerek yok.

Şuan kullanmamışsınız iyi olmuş ama ben sizi yine de uyarayım. Kesinlikle gölge kullanmayın. Kullansanız bile abartmayın.
Çalıştığınız boyut da küçük sanırım. Genişliği 1400 px civarında tutun. Böylece daha rahat çalışabilirsiniz. Yeni çizilen temalarda görüyorum maalesef gölgeyi aşırı derecede abartmışlar. Bu da tasarımı bozuyor. Bunlara dikkat etmenizi öneririm. İlk işiniz fontu değiştirmek olsun.

Başarılar.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim, peki ne çeşit şeyler öneririsiniz, zaten gölge kullanmıyacağım login box giriş yap'a tıklayınca gelecek giriş yap ekranı, onu kaldırdım şuanda zaten..

Fontu tahoma yapacağım gerçekten önerileriniz için çok teşekkür ederim peki header resmi ve menü resmi hakkındaki öneriniz varmı yani varsa resimi buraya atarmısınız, teşekkür ederim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
https://www.google.com.tr/search?q=header&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mVLrU7bpLYuaygOywoHICQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667
Burda güzel headerler var,senin çizimine uygun bir header var;
header11.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2014 Saat: 15:54)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim, peki ne çeşit şeyler öneririsiniz, zaten gölge kullanmıyacağım login box giriş yap'a tıklayınca gelecek giriş yap ekranı, onu kaldırdım şuanda zaten..

Fontu tahoma yapacağım gerçekten önerileriniz için çok teşekkür ederim peki header resmi ve menü resmi hakkındaki öneriniz varmı yani varsa resimi buraya atarmısınız, teşekkür ederim..

Ne ile ilgili arkaplan aradığınızı siz seçmelisiniz. Mesela dünya ile ilgili arkaplanlar arıyorsunuz. Earth wallpaper vb. cümlelerle arama yaptığınızda güzel wallpaperlar bulabilirsiniz.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Time Traveler, Kaily teşekkür ederim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi