Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profil bilgilerim üst tarafta nasıl sola alıcam
Sad 
Profil bilgilerim üst tarafta nasıl sola alıcam yardım edin nasıl yapıcam normalde sol tarfta olaması lazım avatar felan ama ust tarafta lutfen bılen varsa soylesin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Posbit_classic'in içindeki tamamen kopyalayın ama silmeyin.
Daha sonra Posbit'i açın onun içindekilerinin tümünü silin ve yapıştır deyin. Kaydedin :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Posbitten söz ediyorsunuz galiba. Lütfen bir daha ki sefer resimde ekleyin.

Admin KP> Şablon & Stil > Şablonlar > Kullandığın Temanın Templatesi > Posbit Şablonlar > Posbit_class (içindekilerini kopyala) > Posbit (içine yapıştır)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen araştırmadan konu açmayınız.

AdminKP>Şablon&Stiller>(Solda) Şablonlar>Kullandığınız temanın templatesi>Postbit şablonları>postbit_classic'in içindekileri postbit'tekilerle değiştir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkurler internette araştırdım hep aynı seyı dıyorlardı sen de aynı seyı dedın ama ben bu sefer anladım oke Tekrar Teşekkurler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping