Merhaba arkadaşlar. Size yaptığım duyuru panosunu gösterip kodunu vereceğim.
Önce resim :
![em16A2.png](http://i.hizliresim.com/em16A2.png)
Özellikler :
Burada duyuru açıklamasını bulup kendinize göre düzenleyin.
Kod:
Bu kodu Admin kp > Şablon ve Stil > Temanızın Şablonları > Ana Sayfa Şablonlar > indexte {$header} kodunun altına ekleyiniz.
Ben 2 tane koydum (resimdeki gibi). Çoğaltmak için şu kodu ekleyin:
İnşallah Beğenirsiniz :)
Önce resim :
![em16A2.png](http://i.hizliresim.com/em16A2.png)
Özellikler :
- Çoğaltılabilen bir panodur.
- Duyuru konusu ve açıklama bölümü vardır.
- Duyuru açıklaması gölgeli kırmızı birazcık büyük bir yazıya sahiptir. Aynı zamanda duyuru açıklaması kayan yazıdır. Üstüne mouse ile gelince durur.
- Thead ve tcat kullanılıyor.
Burada duyuru açıklamasını bulup kendinize göre düzenleyin.
Kod:
Kod:
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="tborder">
<tr><td class="thead" colspan="4" align="center"><strong>{$mybb->settings['bbname']} Duyuruları</strong></td></tr>
<tr><td class="tcat" colspan="4" align="center"><strong>Duyuru Konusu</strong></td></tr>
<tr><td colspan="1" class="trow" align="center"><marquee scrollamount="4" loop="99999" width="900" scrolldelay="50" direction="left" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"><a href="#link"><h2><span style="text-shadow: 0px 0px 8px; color: #FF0000; font-family: Comic Sans MS;">Duyuru Açıklaması</span></a></h></marquee>
<tr><td class="tcat" colspan="4" align="center"><strong>Duyuru Konusu</strong></td></tr>
<tr><td colspan="1" class="trow" align="center"><marquee scrollamount="4" loop="99999" width="900" scrolldelay="50" direction="left" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"><a href="#link"><h2><span style="text-shadow: 0px 0px 10px; color: #FF0000; font-family: Comic Sans MS;">Duyuru Açıklaması</span></a></h></marquee>
Bu kodu Admin kp > Şablon ve Stil > Temanızın Şablonları > Ana Sayfa Şablonlar > indexte {$header} kodunun altına ekleyiniz.
Ben 2 tane koydum (resimdeki gibi). Çoğaltmak için şu kodu ekleyin:
Kod:
<tr><td colspan="1" class="trow" align="center"><marquee scrollamount="4" loop="99999" width="900" scrolldelay="50" direction="left" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"><a href="#link"><h2><span style="text-shadow: 0px 0px 10px; color: #FF0000; font-family: Comic Sans MS;">Duyuru Açıklaması</span></a></h></marquee>
İnşallah Beğenirsiniz :)