Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET Duyuru Kutusu Mavi ve Kırmızı
Herkese Merhaba Arkadaslar Ben Hamper Foruma Yeni gelmiş Bulunmaktayım Sizlere 10TL.NET 'in Kullanmış Oldugu Duyuru Kutusunun iki Çesidini Göstermek istiyorum Umarım İşinize Yarar Aradığınızı Bulmuşsunuzdur.

CAPS:
v68rf.png

KIRMIZI MODEL 10TL.NET DUYURU:
Kod:
<div class="blog-sistemi-duyuru" style="margin-top: 15px;">
<a href="/index.php" target="_blank">Burayı Kod Üzerinden Düzenleyin </a>
</div>

KIRMIZI MODEL 10TL.NET DUYURU CSS:
Kod:
CSS:.blog-sistemi-duyuru {
/*    background: url(http://trk3.com/img/bg.png);*/
background-color:#a02828;
    color: #fff;
    padding: 5px 10px;
    margin-top: -15px;
    margin-bottom: 15px;
    border: 1px solid #000;
    border-radius: 5px;
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 0px 5px #333;
    -moz-box-shadow: 0px 0px 5px #333;
    -webkit-box-shadow: 0px 0px 5px #333;
    height: 20px;
    vertical-align: middle;
    text-align: center;

font-size: 16px;
    font-weight: Bold;
}
.blog-sistemi-duyuru a:link {
}
.blog-sistemi-duyuru a:hover {
}
.blog-sistemi-duyuru a:visited {
}

MAVİ MODEL 10TL.NET DUYURU :
Kod:
<div class="blog-sistemi-duyuru" style="margin-top: 15px;">
<a href="/index.php" target="_blank">Burayı Kod Üzerinden Düzenleyin </a>
</div>

MAVİ MODEL 10TL.NET DUYURU CSS :
Kod:
.blog-sistemi-duyuru {
/*    background: url(http://trk3.com/img/bg.png);*/

background-color: #1078FA;
    color: #000;
    padding: 5px 10px;
    margin-top: -15px;
    margin-bottom: 15px;
    border: 1px solid #000;
    border-radius: 5px;
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    box-shadow: 0px 0px 5px #333;
    -moz-box-shadow: 0px 0px 5px #333;
    -webkit-box-shadow: 0px 0px 5px #333;
    height: 20px;
    vertical-align: middle;
    text-align: center;

font-size: 16px;
    font-weight: Bold;
}
.blog-sistemi-duyuru a:link {
}
.blog-sistemi-duyuru a:hover {
}
.blog-sistemi-duyuru a:visited {
}
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nereden Buldun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
paylaşırken izin aldınızmı ?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 16:41)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: paylaşırken izin aldınızmı ?

Bunda İzin alacak birşey Yok Kodlar Çok Basit Emek Verilmiş Bişey Olsa Neyse Alakası yok ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Basitse neden kendin yapmıyorsun milletin ıvır zıvırını izin almadan paylaşıyorsun ?
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 16:49)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basitse neden kendin yapmıyorsun milletin ıvır zıvırını izin almadan paylaşıyorsun ?

Ben Lisede Kodlama Bölümü bitirmiş adamım istersen tema kodlarım site yaparım teme bile çalarım işte uzmanlığım bu ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 16:51)HAMPER Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2013 Saat: 16:49)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basitse neden kendin yapmıyorsun milletin ıvır zıvırını izin almadan paylaşıyorsun ?

Ben Lisede Kodlama Bölümü bitirmiş adamım istersen tema kodlarım site yaparım teme bile çalarım işte uzmanlığım bu ;)

Yığ buraya bilgilerini, bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Oww Furkomm dan bir atak :D Helal Lan yığ bilgilerini :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 16:53)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tamam Aramızda bir yarışma yapalım kodlamacıysan en kısa sürede 10tl.net in temasını kodla bende kodlamaya başlıyorum ve abna kodlamanı at bende sana atacağım bir pürüz bulabilecekmisin bakalım ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 16:57)HAMPER Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tamam Aramızda bir yarışma yapalım kodlamacıysan en kısa sürede 10tl.net in temasını kodla bende kodlamaya başlıyorum ve abna kodlamanı at bende sana atacağım bir pürüz bulabilecekmisin bakalım ;)

Ben kodlamada usta olduğumu belli etmedim farkındaysan, gel seninle bir grafik yarışması yapalım. O pürüzleri tek tek yediririm ama sana emin ol, böyle bir halt bilmeden burada vesvese yapanları çok gördüm ben. Kendini çok mu birşey sanıyorsun? Ne bu ergen tavır, ne bu ego?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 17:00)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben kodlamada usta olduğumu belli etmedim farkındaysan, gel seninle bir grafik yarışması yapalım. O pürüzleri tek tek yediririm ama sana emin ol, böyle bir halt bilmeden burada vesvese yapanları çok gördüm ben. Kendini çok mu birşey sanıyorsun? Ne bu ergen tavır, ne bu ego?
Yav Sen Beni Tanınıyormusun diyeceğim ama tanımassın ben böle bebekişleri yapmıyorum yok grafiker yok bölü şefi ben profosyonel tübitakta tasarım kodlama ve bağlantı sorumlusuyum ve bu yaptıklarından sonra benle yarısmanı önermem cunku rezil olmanı istemem bu arada yazım 21 kardeşim konusmana dikkat et forumda olmasada bunun gercek hayatta tanısmaı var oldu hadikocum ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 17:02)HAMPER Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2013 Saat: 16:51)HAMPER Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Lisede Kodlama Bölümü bitirmiş adamım istersen tema kodlarım site yaparım teme bile çalarım işte uzmanlığım bu ;)

Yav Sen Beni Tanınıyormusun diyeceğim ama tanımassın ben böle bebekişleri yapmıyorum yok grafiker yok bölü şefi ben profosyonel tübitakta tasarım kodlama ve bağlantı sorumlusuyum ve bu yaptıklarından sonra benle yarısmanı önermem cunku rezil olmanı istemem bu arada yazım 21 kardeşim konusmana dikkat et forumda olmasada bunun gercek hayatta tanısmaı var oldu hadikocum ;)

Yaşın 21 olabilir, ama beyin yaşında sıkıntı olduğunu açıkça söyleyebilirim. :)
Sana çok mu yüz veriyorlar? Senin o attığın paravlalarla yürümüyor bu tekne, önce saygılı olmayı öğren. Keşke yaşınla beraber egonu da büyütmeseydin, başına çok bela olur. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İzin aldınız mı ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 17:04)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2013 Saat: 17:02)HAMPER Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2013 Saat: 16:53)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yığ buraya bilgilerini, bekliyorum.

Yaşın 21 olabilir, ama beyin yaşında sıkıntı olduğunu açıkça söyleyebilirim. :)
Sana çok mu yüz veriyorlar? Senin o attığın paravlalarla yürümüyor bu tekne, önce saygılı olmayı öğren. Keşke yaşınla beraber egonu da büyütmeseydin, başına çok bela olur. :)

Benim Sana tek diyeceğim bu işleri bırak ve bana face adresini ver bekliyorum..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
HAMPER Terbiyeli Takıl Yetkili Gelene Kadar Konu Kilit .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 16:55)TheForumgs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oww Furkomm dan bir atak :D Helal Lan yığ bilgilerini :D

Gereksiz Mesaj Atmayın Lan'lı Lunlu Konuşmayın.
HAMPER Bahsettiğin yani Bahsi Geçen Site 10tl.net'in Kardeş Sitesi. Oradan Alınmış bir şeyi (İzinsiz) Burada Paylaşamazsın. Sen Git BASİT dediğin dediğin işleri yap. Lise'de yada Tübitak vs Sitelerde İstersen %100 Başarılı Ol Kişilere Saygın Olmayınca Bu Forumda da İşin Olmaz.

Hadi Selametle..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping