Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitem Kapandı
Forum sitem kapandı yardımcı olurmusunuz ?

www.forumyol.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://forumyol.10tl.net/admin/ Bu Şekilde Girmeyi Dene. Eğer Şablonlarla Falan oynadıysan Hatalı Bir İşlem Yapmış Olabilirsin. Yada Belli Bir Süre Admin Paneline Girmeyince Site Silinir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2013 Saat: 19:05)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://forumyol.10tl.net/admin/ Bu Şekilde Girmeyi Dene. Eğer Şablonlarla Falan oynadıysan Hatalı Bir İşlem Yapmış Olabilirsin. Yada Belli Bir Süre Admin Paneline Girmeyince Site Silinir

Denedim ben yokken diğer adminler şablonlarla oynamış olabilirler çok emeğim vardı gerçekten forumda küçük değildi o kadar hitide güzeldi girerken e mail istiyor e maili bilmiyorum eskiden kullanıcı adı istiyordu kullanıcı adıyla girmeyi denedim fakat yanlış demeye başladı e mailidie bilmiyorum yardım edin lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin kp'ye girince oradan yönetici geçmişlerini kontrol et bakam kim napmış ?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2013 Saat: 19:18)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp'ye girince oradan yönetici geçmişlerini kontrol et bakam kim napmış ?

Girebilsem yapıcam ama giremiyorum yardım edin nolursunuz e mailide bilmiyorum bütün kullandığım e mailleri tek tek kontrol ettim yok hiç bişi girilmiyo artık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardesim Giremiyorsan kandırılmışşın şifremi unuttum de epostana gelsin bari :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sen yinede kullanıcı adını dene
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer E-Mail'inizi biliyorsanız;
forumyol.10tl.net/member.php?action=lostpw
Adresinden girin.

Eğer ki bilmiyorsanız kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmayı deneyin olmaz ise admin'e bir özel mesaj atmanız yeterli olacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping