Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım Lütfen !
ufy6n.jpg

Arkadaşlar Menüleri Değiştrmek İstiyorum Örnek Portal Yazısını Ana Sayfa Yapıcam Nasıl Yapıcam Lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1- site adresi

2- konu başlığını konu içeriğine göre düzenleyip "!" işaretini kaldırınız
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2013 Saat: 21:19)MeriCT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site adresiniz

Zaten Cevap Verilmiş. Bundan Sonra Yorumlara Bak Öyle Mesaj At :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site adresim:http://minecraftforum.10tl.net/index.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İndex Şablonundan Yapabilirsin O Resimdeki Menunun Kodları Bende Olmadığı İçin Anlatamam
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2013 Saat: 21:52)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İndex Şablonundan Yapabilirsin O Resimdeki Menunun Kodları Bende Olmadığı İçin Anlatamam

İndex değil header çünkü girdiği bölümde örneğin anasayfa anasayfa.php diye bitiyor bunları ona göre ayarlaması lazım.Yorumlara bakmadan cevap vermiyorum zaten konu içindeyken konu otomatik güncellenmiyor bende yorumları göremiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2013 Saat: 21:59)MeriCT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2013 Saat: 21:52)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İndex Şablonundan Yapabilirsin O Resimdeki Menunun Kodları Bende Olmadığı İçin Anlatamam

İndex değil header çünkü girdiği bölümde örneğin anasayfa anasayfa.php diye bitiyor bunları ona göre ayarlaması lazım.Yorumlara bakmadan cevap vermiyorum zaten konu içindeyken konu otomatik güncellenmiyor bende yorumları göremiyorum.

Çok Bilgim Yok Ama Global.css de Olabilir Onun Kodu.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2013 Saat: 22:02)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2013 Saat: 21:59)MeriCT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Çok Bilgim Yok Ama Global.css de Olabilir Onun Kodu.
Global.css'de değil headerde yazılar arasında kodlar var.Arkadaş tam çekememiş yarım görüküyor.Bir bütün olsa daha rahat anlaşılır.

Mesela arama bölümündeki kodda şöyle yazıyor
<li><a href="search.php" rel="nofollow" title="Forum içinde arama yap">Gelişmiş Arama </a></li>
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping