Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foruma Neler Olmuş Böyle :)
Foruma neler olmuş ya böyle herkes rütbe atlamış . Bunları Görmek Çok güzel . Herkesin Hayırlı Olsun İnşallah Bende Seneye Aday Olacağım :)
PGM
Teşekkür verenler:
Sorması Ayıp Sizde ÜYE rankı yok ama yıldızları var ??
Evet; Rütbe Atlayan Herkese Yeni Rütbelerinde Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sanada başarılar dostum bizler işte atlıcaz beklioz :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 22:29)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorması Ayıp Sizde ÜYE rankı yok ama yıldızları var ??

Bilmiyorum ki , yetkim alındığından beri böleyim .
PGM
Teşekkür verenler:
Dostum forumda rütbelerle birlikde bazılarıda çok değişmiş bea anlatabildimmi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öhöm öhöm hatırlatırım sırf salaklığım yüzümden kaldım adaylığımda gitti
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler. İnşallah Sende İstediğin Rütbeye Kavuşursun.
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 22:30)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum forumda rütbelerle birlikde bazılarıda çok değişmiş bea anlatabildimmi :)

Allah ısla etsin ailene sabır versin ..

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah destek.10tl.net kişi sayısı da artar daha zevkli forum haline gelir hem destek hem eğlence yeri olarak görürürüz ileride.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 22:30)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum forumda rütbelerle birlikde bazılarıda çok değişmiş bea anlatabildimmi :)

Bu 'ima'lı konuşmanızdan dolayı ceza almanız gerekir, ve cezanızı vereceğim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah Arkadaşlar .

@yurisa ; Ben Seneye anca Alırım Bu Sıralarda Yetki Almayı Çok İstiyorum Ancak Elimde Değil Herşey Karanlık-61 Adminimizin Elinde.
PGM
Teşekkür verenler:
hocam sistem değişiyor heralde normal üyelerin yıldızları yok sizde fazladan var :D

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bakıcaz artık.D10tl.netin de gerçekten bir yenilenmeye ihtiyacı vardı ve inşallah bunu görebiliriz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hazır rütbelerle uğraşılıyoken bitanede Yüz Karası Rütbesi Çıkarılıp Bana Verilmeli Bence .

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
rayray93 kardeşim iyi bana veriyorsun uyarı puanınıda furikanın yazdıgıda dogrumudur ?

Alıntı:Allah ısla etsin ailene sabır versin ..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2013 Saat: 22:37)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rayray93 kardeşim iyi bana veriyorsun uyarı puanınıda furikanın yazdıgıda dogrumudur ?

Alıntı:Allah ısla etsin ailene sabır versin ..

O lafı etmeseydin bu lafıda görmezdin. Furkan zaten eceli gelen it cami avlusuna işermiş o durumda gidiyor hadi hayırlısı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gereken Ceza Verilmiş Konu Kilit !
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping