Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üyeler & Yöneticiler Lütfen 1 Dakikanızı Ayırıp Okuyunuz
Sevgili Üyeler & Yöneticiler vb. ;

Üyeler & Yöneticiler: Bu forumda tartışma kolay çıkabiliyor mesela az önce bir üyemiz 'psd'den mi yaptım vb.' diye yorum atmış konuya o yorum sayesinde az daha tartışma çıkıyordu ve son anda kurtarıldı. İşte bu yüzden bu konuyu açıyorum. Üyeler & Yöneticiler üyeler ne kadar kötü tasarım yaparlarsa yapsınlar aşağılayıcı, alay edici vb. kelimeler kullanmak yerine ; 'Geliştirilebilir vb' diye yorumlar daha iyidir ve üyeleri memnun ederki daha çok çaba göstersin. Üyeler & Yöneticiler burası bir Destek.10TL.NeT ailesidir yani burada sevgi, saygı, dostluk var ancak bunu bozmak kimse istemez işte bu yüzden bu konumun dikkate alınmasını istiyorum sctgt.gif sctgt.gif

Herkese İyi Forumlar Diliyorum..
sctgt.gif
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Unutma herşeyin fazlası zarar iyiliğin bile. Mesela kötü bi tasarım yaptın ona iyi dedik diyelim sen iyi diye düşünüp hep ona benzer tasarım yaparsın. Çok Azcıkta olsa [iyi olanlara değil] kötümser olalım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 19:15)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Unutma herşeyin fazlası zarar iyiliğin bile. Mesela kötü bi tasarım yaptın ona iyi dedik diyelim sen iyi diye düşünüp hep ona benzer tasarım yaparsın. Çok Azcıkta olsa [iyi olanlara değil] kötümser olalım

Çok kötüyse Bile '' Kardeşim Kötü Olmuş Bence Kendini Biraz Geliştir vb'' Gibi yorumlar atınız sctgt.gif
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya admin misin de böyle konular açıyorsun sen anlamadım ki.Fakeler açıp foruma gelmeye çalışan yüzsüzlük yapan,herkese faceden falan küfür eden sen değil miydin..Şimdi böyle konular açıyorsun (ki sanırım herkesin seni sevmesi için) böyle yapınız şöyle yapınız sana ne anlamadım ki???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu bile kötü yöntem Zaten çoğunluğu yazmak için yazıyorlar Şunun gibi

''güzel'' ''KÖTÜ'' ''BEĞENMEDİM'' ''DAHA İYİSİ OLABİLİR''

Neden sadece bunlar neden öneri yok ? hepsi flood yapmak için yazıyorlar :)

Birde mesaj sayın az demezlermi işte orada gülüyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burda benim çalışmamı örnek veriyo ben tartışma çıkarmam zaten merak etme :(
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 19:18)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya admin misin de böyle konular açıyorsun sen anlamadım ki.Fakeler açıp foruma gelmeye çalışan yüzsüzlük yapan,herkese faceden falan küfür eden sen değil miydin..Şimdi böyle konular açıyorsun (ki sanırım herkesin seni sevmesi için) böyle yapınız şöyle yapınız sana ne anlamadım ki???

Böyle konuları illa kşi zorunlu olarak adminlerin açması zorunlu mu ? Hayır. Sende aç Beni ister sevin ister sevmeyin benı buraya getiren siz değil üyeler vb. kişilerdir. Ve faceden küfür etmişim mybbdepo'dan yamuk yapan olursa küfür ederim vee sana küfür ettim mi ? Şimdi bu konuda anlattım ancak tartışma çıkacak gibi ne derseniz diyin kulak ardı yapacağım isterse küfür edin tamam. Bundan sonra kulak ardı yapcam.

(06-09-2013 Saat: 19:21)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Burda benim çalışmamı örnek veriyo ben tartışma çıkarmam zaten merak etme :(

mesela dedim ayrıca tek sen saylama bir çok konuda baksan kilitlidir nedeni : tartışma
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum.Bir;
Bu ne böyle demek var Birde;
Kardeş bu olmamış şurası şöyle yapsaydın biraz daha iyi olurdu ama bunu bu şekilde beğenen olmaz gibi demek var.

Amacımız eleştirmek olabilir ama unutmayalım eleştirme sadece kötü söz söylemek hatasını bulmak değildr.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle konuları illa kşi zorunlu olarak adminlerin açması zorunlu mu ? Hayır. Sende aç

Adminlerin açması zorunlu demedim..Bu konuyu forumda istenmediğini bile bile yüzsüz yüzsüz fakeler açan,faceden herkese küfür eden biri açıyor sadece.Onu belirtmek istedim..

Beni ister sevin ister sevmeyin benı buraya getiren siz değil üyeler vb. kişilerdir.

Buraya getiren derken? Rütben hala "Üye" farkındaysan.Sende herkes gibi normal bir üyesin.Yetkili falan değil.

Ve faceden küfür etmişim mybbdepo'dan yamuk yapan olursa küfür ederim vee sana küfür ettim mi ?

Etmedin.Ettiğini de söylemedim,çoğu kişiyle kavgan vardı,herkes seni şikayet ediyordu bir aralar sadece..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 19:25)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle konuları illa kşi zorunlu olarak adminlerin açması zorunlu mu ? Hayır. Sende aç

Adminlerin açması zorunlu demedim..Bu konuyu forumda istenmediğini bile bile yüzsüz yüzsüz fakeler açan,faceden herkese küfür eden biri söylüyor sadece.

Beni ister sevin ister sevmeyin benı buraya getiren siz değil üyeler vb. kişilerdir.

Buraya getiren derken? Rütben hala "Üye" farkındaysan.Sende herkes gibi normal bir üyesin.Yetkili falan değil.

Ve faceden küfür etmişim mybbdepo'dan yamuk yapan olursa küfür ederim vee sana küfür ettim mi ?

Etmedin.Ettiğini de söylemedim,çoğu kişiyle kavgan vardı,herkes seni şikayet ediyordu bir aralar sadece..

1- Eskide olanlar eskide kalır diye birşey var..
2- İstediğimizi yapabilmede özgürüz
3- Üye rütbesinde olmayı kendim seçtim.

(06-09-2013 Saat: 19:22)Alpha Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum.Bir;
Bu ne böyle demek var Birde;
Kardeş bu olmamış şurası şöyle yapsaydın biraz daha iyi olurdu ama bunu bu şekilde beğenen olmaz gibi demek var.

Amacımız eleştirmek olabilir ama unutmayalım eleştirme sadece kötü söz söylemek hatasını bulmak değildr.

Eyvallah Kardeşim (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuda tartışmadan bahsediyorsunuz tartışma yapıyorsunuz ya :D daha fazla devam ederseniz konuyu kilitleyeceğim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Owlshield sen böyle yaparak en az onun kadar suçlu duruma düşüyorsun.Konu dışı yorum yaparak eski olayları hatırlatarak tartışma çıkarmaya çalışıyorsun sen zararlı çıkarsın.Sürekli ban yiyorsun tartışma çıkarmaktan.Devam edersen ban yerine farklı bir ceza alacaksın anlaşılan banlanmakla olmuyor.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkürler. Tartışma çıkarmayayım diyorum ancak üye tartışmaya davet ediyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 19:44)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarınız için teşekkürler. Tartışma çıkarmayayım diyorum ancak üye tartışmaya davet ediyor :)

Tartışmayalım diye konu açıyorsun yine tartışma oluyor. Bence uzatmayalım .. Gereksiz konu olmuş bence daha önce söylendi ve hemen hemen herkes bunun bilincinde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 19:44)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarınız için teşekkürler. Tartışma çıkarmayayım diyorum ancak üye tartışmaya davet ediyor :)

Ben size hakaret amaçlı yazmadım ki o mesajı..Tartışma çıkarmak falan istemiyordum.

OnLiNe.Cezam neyse alayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konular fazla tartışmaya yönelik o yüzden bu konulara hiç girmemek sizin için en iyisi.Özellikle böyle konuları üyeler açmasın.Bir yöneticinin uyarı nedeni bellidir düzen sağlamak tertip sağlamak, disiplin sağlamak ama bir üye bu şekilde söyleyince farklı bir üyeye akıl veriyormuş gibi algılanıyor.Bunu yapmayın.Çok gerekiyorsa bir üst yöneticiye bildirin ona konuyu açtırın.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zaten kurallarda bu war dikkatli okuyun gorursunuz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca yapmacık tavırlara gerek yok, konuya katılıyorum o ayrı mesele tabii..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok doğru yazmışsın kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform