Arkadaşlar sorun Destek Forumunda. Konuyu açıyorum alttaki Rep Puanı butonuna tıklıyorum ama rep verme penceresi açılmıyor. Benden kaynaklı mı yoksa siteden mi ? Bende kaynaklıysa ne yapmam gerek ?
+Rep Veremiyorum
|
18-07-2013 Saat: 20:23
admin kp ---- şablonlar --- teman ---- post bit şablonlar --- postbit_rep_button ordaki linki kontrol et
18-07-2013 Saat: 20:24
bende çalışıyor google chorome kullanmayı dene.
18-07-2013 Saat: 20:25
Sorun zaten Bu forumdaydı o da düzeldi zaten Sağolun hocam. Farklı tarayıcıdan girince düzeldi :) Konu mümkünse kilitlenebilir.
(18-07-2013 Saat: 20:23)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp ---- şablonlar --- teman ---- post bit şablonlar --- postbit_rep_button ordaki linki kontrol et Adam destek.10tlnet 'i bahsediyor Admin Kp Erişemez Kardeş Sen Kendi Sitesinde Sandın Rep Sorunu İçin Chrome Kullan Belkide php 'de kalabalık olunca pluginler devre dışı kalıyor geçicidir yani ama chrome kullan (18-07-2013 Saat: 20:23)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp ---- şablonlar --- teman ---- post bit şablonlar --- postbit_rep_button ordaki linki kontrol et Adam destek.10tlnet 'i bahsediyor Admin Kp Erişemez Kardeş Sen Kendi Sitesinde Sandın Rep Sorunu İçin Chrome Kullan Belkide php 'de kalabalık olunca pluginler devre dışı kalıyor geçicidir yani ama chrome kullan Rep Vereceğiniz Üyenin Yasaklı Olup Olmadığına Yada Rep Banı Yemediğine Diklkat Et |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi