Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
+Rep Veremiyorum
Arkadaşlar sorun Destek Forumunda. Konuyu açıyorum alttaki Rep Puanı butonuna tıklıyorum ama rep verme penceresi açılmıyor. Benden kaynaklı mı yoksa siteden mi ? Bende kaynaklıysa ne yapmam gerek ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin kp ---- şablonlar --- teman ---- post bit şablonlar --- postbit_rep_button ordaki linki kontrol et
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende çalışıyor google chorome kullanmayı dene.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun zaten Bu forumdaydı o da düzeldi zaten Sağolun hocam. Farklı tarayıcıdan girince düzeldi :) Konu mümkünse kilitlenebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 20:23)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp ---- şablonlar --- teman ---- post bit şablonlar --- postbit_rep_button ordaki linki kontrol et

Adam destek.10tlnet 'i bahsediyor Admin Kp Erişemez Kardeş Sen Kendi Sitesinde Sandın

Rep Sorunu İçin

Chrome Kullan Belkide php 'de kalabalık olunca pluginler devre dışı kalıyor geçicidir yani ama chrome kullan

(18-07-2013 Saat: 20:23)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp ---- şablonlar --- teman ---- post bit şablonlar --- postbit_rep_button ordaki linki kontrol et

Adam destek.10tlnet 'i bahsediyor Admin Kp Erişemez Kardeş Sen Kendi Sitesinde Sandın

Rep Sorunu İçin

Chrome Kullan Belkide php 'de kalabalık olunca pluginler devre dışı kalıyor geçicidir yani ama chrome kullan

Rep Vereceğiniz Üyenin Yasaklı Olup Olmadığına Yada Rep Banı Yemediğine Diklkat Et
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping