16-07-2013 Saat: 21:24
Forumuma vk videosu ekleyemiyorum ya yardımcı olur musunuz . daha önce açılmamıştır umarım göremedim de
VK videosu ekleme
|
16-07-2013 Saat: 21:24
Forumuma vk videosu ekleyemiyorum ya yardımcı olur musunuz . daha önce açılmamıştır umarım göremedim de
site adresi?
Site Adresiniz ?
16-07-2013 Saat: 22:00
http://ommabizikoreyegtr.10tl.net/
16-07-2013 Saat: 22:01
İnternetten araştırdım ve bunları buldum alıntı sayılır.
Admin KP >> Yapılandırma >> MyKod >> Yeni Mykod Ekle Başlık Kod: vk Kısa Açıklama Kod: vk player Düzenli ifade * Düzenli ifadelere karakter girin. Kod: \[vk\](.*?)\[/vk\] Değiştirme * Düzenli ifade için bir değiştirme girin. Kod: <iframe src="$1="0" height="306" width="607"></iframe> Aktif Edilsin mi? * Kod: Evet Kaydedin. Vk video ekleyeceğiniz zaman; Kod: [vk]vk video linki[/vk] Şeklinde paylaşım yaparsanız olacaktır. İşinize yaradıysa +Rep verebilirsiniz :)
bi deniyim olursa bilgilendiririm :)
video benbeyaz bir şekilde çıkıyor yani açmıyor normal mi Hala Yapamadım ya bu seferde beyaz bir ekran çıkyor :(
16-07-2013 Saat: 22:28
Bu konuda pek bir bilgim yok biraz araştırmayla bu bilgiler çıkıyor internette. Ben size yardımcı olmak istedim ama pek de bilgi sahibi değilim.
16-07-2013 Saat: 22:31
teşekkür ederim ya sabahtan beri araştırıyrum da bulamadım malesef :S yinede teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|