Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema çizimi v1
Arkadaşlar başladım artık ne olursa olsun bitireceğim temayı heves ettim ilerleyen zamanlarda daha güzel şekilleriyle ortaya çıkar inşAllah :D

Sizce nasıl iyi mi kötü mü arkadaşlar gönlünüzden geçeni söyleyin alınmam :)

Eksikleri eklemek istediklerinizi vb söyleyin arkadaşlar yardımcı olun ilk çizimim :D

q5jgf.jpg
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk çizimine göre güzel ama çok renkli olmuş bence :) kolay gelsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 06:32)onur5867 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk çizimine göre güzel ama çok renkli olmuş bence :) kolay gelsin

Rengarenk olmasını ben istedim yorumlara göre orayı değiştirebilirim o sorun değil ya :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Güzel. Tabi footer ve forumları görmeden yada canlı demo görmeden birşey diyemem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fena değil başarabilirsin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ellerine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok basit ve renkli :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlar için sağolun arkadaşlar
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel gözüküyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 16:19)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel gözüküyor :)

Teşekkür ederim :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunu birde koda dökmek var furkommun temasını kodlayayım az birşey kaldı zaten sizinkinide kodlarım pt13s.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-07-2013 Saat: 20:01)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunu birde koda dökmek var furkommun temasını kodlayayım az birşey kaldı zaten sizinkinide kodlarım pt13s.gif

Bende böyle güzel haberler bekliyordum :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
heheh söz kodlayacağım furkommunki bittimi zaten az bişe kaldı :) reklam alanı kodlandı header kodlandı sağ blok vb :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk çizim şeklinizi anladım ama bu ilk tasarımınız değil ki ? Gerçekleri söyliyeyim kötü olmuş. Renk uyumu hiç yok. Diğer tasarımlarınız çok güzel ama bu nie böyle oldu anlam veremedim. Font kötü olmuş. Gill Sans MT fontunu öneririm. Bir de rengarenk yapmayın bence kötü olmuş.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-07-2013 Saat: 20:10)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk çizim şeklinizi anladım ama bu ilk tasarımınız değil ki ? Gerçekleri söyliyeyim kötü olmuş. Renk uyumu hiç yok. Diğer tasarımlarınız çok güzel ama bu nie böyle oldu anlam veremedim. Font kötü olmuş. Gill Sans MT fontunu öneririm. Bir de rengarenk yapmayın bence kötü olmuş.

Önerilerinizi dikkate alacağım hocam değişiklikler yaparım bu gece temada :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gökkuşağı Theme v1 olcak gibi gözüküyo :D rengarenk :) hadi hayırlısı güzel gidiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-07-2013 Saat: 20:14)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gökkuşağı Theme v1 olcak gibi gözüküyo :D rengarenk :) hadi hayırlısı güzel gidiyor

Sağol ama gökkuşağı hikaye :D değişiklikler olucak temada
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-07-2013 Saat: 20:17)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-07-2013 Saat: 20:14)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gökkuşağı Theme v1 olcak gibi gözüküyo :D rengarenk :) hadi hayırlısı güzel gidiyor

Sağol ama gökkuşağı hikaye :D değişiklikler olucak temada

Ozaman hayırlısı diyelimmmm :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu şekilde nasıl acaba yorumları alabilir miyim ;

q7lcb.jpg
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App