https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekrar'dan Sizlerleyim (The Host)
Merhaba Arkadaşlarım, Kardeşlerim
10Tl.net Ailesinden uzun zamandan beri ayrıydım ama genede diğer kullanıcı adım ile ara sıra takip ediyordum. Günden güne geliştiğimiz bu destek sitemizle sizlerle tekrardan beraber olmaktan çok mutluyum. Her zaman olduğu gibi daha doğrusu yöneticilerimizin yaptıkları gibi sizlerin rank, logo vb... isteklerinizi karşılamaya çalışacağım. Artık geri döndüğüme göre iki site kuracağım. Birisi ünlü fanı ve diğeri ise güncel platform olarak bunun ile ilgili detayları size site tanıtımlar, ve moderatörlük alımları konusunda bildirimlerimi yayınlayacağım. Umarım daha bu siteden ayrılmam... Herkese güzel paylaşımlar ve iyi gezintiler diliyorum kardeşlerim... :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önceden tanışmamıştık :D Hoşgeldin. Başarılar...Forumlarını özelden atarsan yardımcı olabilirim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet senle bende tanışmamıştım. Hoşgeldin yine iyi forumlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese çok teşekkür ederim şuan'da forum kuruyorum veya düzenliyorum tam olarak tamamladığımda ve tasarımını ayarladığımda 10tl.net ailesine sunacağım =)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
merhaba hoşgeldiniz.....umarım artık 10tl.nette daima olursunuz....iyi forumlar.....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet daima buradayım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni rütben de hayırlı olsun.Aramıza tekrar hoş geldin...
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin pnp seni fazla tanımıyom ama başarılar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2011 Saat: 00:33)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni rütben de hayırlı olsun.Aramıza tekrar hoş geldin...

Abi aslında yeni rütbem değil ayrılmadan öncede Genel Şeftim :) Gerçi her görevden geçtim Coder'likte dahil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-11-2011 Saat: 00:48)The Host Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-11-2011 Saat: 00:33)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni rütben de hayırlı olsun.Aramıza tekrar hoş geldin...

Abi aslında yeni rütbem değil ayrılmadan öncede Genel Şeftim :) Gerçi her görevden geçtim Coder'likte dahil :)
Burda neden yokken görevin yoktu onu söylemiştim neyse önemi yok.Bir daha aynı hatayı tekrar etmezsin umarım :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping