Şey benim yan çağır benim siteye üye o Co-admin sitenin kulanıcı paneline giriyor ama adam banned yapamıyor temaya bakamıyor sadece anna sayfa yazıyor başka hiç birşey yok bunu ben nasıl çözerim
[Yardim Talebi] Co-admin banlama yetkisi yok
|
25-06-2013 Saat: 23:12
Kullanıcı Paneli Dediğiniz Admin KP Mi ?
Konu Başlığını Düzeltin.
25-06-2013 Saat: 23:13
Konularda YARDIM LÜTFEN V.S gibi konular açanlara destek verilmemektedir . başlığı düzeltin cevabınızı alın.
25-06-2013 Saat: 23:13
Admin KP > Kişiler & Gruplar > Admin İzinleri Kısmından co admininizin nickine tıklayın ve gerekli yetkileri açıp tamam diyin.
25-06-2013 Saat: 23:14
Konu başlığınızı lütfen yardım acil gibi başlıklarla açmayınız düzeltildi
25-06-2013 Saat: 23:15
Admin KP > Kişiler & Gruplar > Admin İzinleri > Co-Admininizin Nickine Tıklayın
Gerekli Yetkilerini Verip Kaydedin.
26-06-2013 Saat: 00:35
26-06-2013 Saat: 00:46
Eğer Yetki Vermediysenizde...
AdminKP>>>>Kullanıcılar & Gruplar>>>>>Kullanıcıya Tıklayın (Seçenekler >>> Profil Ayarlarını Değiştir)>>>>Oradan Profile Girin.>>>>>>>>Birinci Kullanıcı Grubundan Co-Admininizi Seçin. Eğer yapmadıysanız ayarlarını yapmak için. CO-Admin Grubu Oluşturun Bütün yetkiyi verin. Mod Mod Kp Admin KP Erişimi Admin İzinlerinden Değiştirin Ayarlarınızı Kolay gelsin. :)
26-06-2013 Saat: 14:28
Co Admin - Admin Bu Gruplara Admin KP Yetkisi Verilmemelidir Siteye Saldırı Olabilir Çünkü Çok Kişi Co-Admin İster
Admin KP yi Kurucuya Mahsustur Konu başlığını düzelterek konuyu tekrar açın Ayrıca Site Adresi Vermeniz Rica Edilir Lütfen Bölüm Kurallarını Okuyun Düzeltmek İçin; Admin KP > Kullanıcı Ve Gruplar > Gruplar > Co-Admin [ Yada Başka Bir Grup] > Forumlar ve Mesajlar > Yetkileri Düzenleyin Sorun Çözüldüğü İçin Kilit |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi