https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Ben Geldim :P :D
Tongue 
Merhaba Ben Burak 16 yaşındayım İyi Kötü PS kullanıyorum...Kulanıcı Adım Prosedurent idi Lucian Olması için istekte bulunmuştum cevap gelmedi :) bende yeni açam dedim :).İnş Yakında Grafiker olurum...Hoşgeldim :) İyi Forumlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi bakalım hoşgeldiniz....:)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin :) vayy canına çok güzel yapmışsın imza ile avatarını (sen yaptıysan tabi :)

Bizede öğretir misin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-10-2011 Saat: 06:40)Senior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin :) vayy canına çok güzel yapmışsın imza ile avatarını (sen yaptıysan tabi :)

Bizede öğretir misin :)

Evet Tamamen imzalar bana ait yarın konu açarım.Ama Avatar Siteden yaptım reklam kısmını kestim sadece :) Beğendiğine sevindim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam teşekkürler :) yani cidden güzel olmuş :) kimse ama bunları nasıl yaptığını anlatmıyor :/ sen yaparsan sevinirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldin. İyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform