https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BY V1 Tema Yapımda (Görüşleriniz)
Bu 2. temam ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum ilk temamın ismi torrent plus v1 di bunun ismibi BY V1 koyuyorum :D

Torrent plus v2 temamı kaybetmiştim sonra tema yapmıcam demiştim ama canım sıkılıyordu 3-4 saatte ortaya böyle bişi çıktı temayı paylaşıcam ama ilk başta görüşlerinizi almak istedim. link burada paylaşıcam

Resimler;
nl0uc.jpg

nl0ur.jpg

nl0ut.jpg

nl0v2.jpg

nl0v6.jpg

yine siyah tema yapıcaktım photoshoptan anlamadığm için menümü yapamadım :) internette araştırırken bu yeşil menüyü buldum bende theadlarla uyumlu olsun istedim ve temayı yeşile çevirdim postbit Torrent Plus V1 Postbitiyle aynı sadece yeşil hali ama değiştirmeyi düşünüyorum bana yardımcı olacak arkadaş varsa yorum yapabilirmi.

buna demo diyorum :) localhostdan yapmasam demo eklerdim ama idare edicez :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İdare Eder :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 08:44)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İdare Eder :)
bu 2. temam olsun o kadar ekleyecek şeyler var onları ekledimmi paylaşırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gayet iyi default'tanmı yaptın default yerine başka temalar dene diğerki sefere istersen :)

not:ilk temanı daha çok sevmiştim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 18:12)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gayet iyi default'tanmı yaptın default yerine başka temalar dene diğerki sefere istersen :)

not:ilk temanı daha çok sevmiştim :)
Öyle yapıcam zaten ilk tema daha güzel olabilir buna pek uğraşmadım yazdım zaten 3-4 saate çıkan bişi bu :) ama postpiti hiç sevmedim onu değiştircem güzelleştirmek için 2-3 html kod eklerim yapcam bişiler işte daha acemiyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
diyer temadan 10 kat gzl olmuş
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 19:53)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: diyer temadan 10 kat gzl olmuş

teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping