https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil Revision Theme XML DOSYASI LAZIM YARDIM EDİNN
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BEN Revision Theme BU TEMANIN KODUNU ALIORUM FORMUMA YUKLUORUM URL YE YAPPISTIRIOM BILMEM DOSYA ACILAMADI FİLAN FELAN YAZIOO YA YARDIM EDIN NASI COZEBILIRIM BU SORUNU
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Temayı bilgisayara kaydedip dosya yükleme yerinden yükleyin.Url yapıştırmayın.Konunun adını da düzenleyin.

"Revision Theme XML" gibi bir başlık olabilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Temanın xml adresini adres cubuguna yazın ctrl + s yaparak bilgisayarınıza indirin. ardından forumunuza yükleyin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2013 Saat: 15:04)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temayı bilgisayara kaydedip dosya yükleme yerinden yükleyin.Url yapıştırmayın.Konunun adını da düzenleyin.

"Revision Theme XML" gibi bir başlık olabilir.

10tl.net site adresi almadan destek vermeyin :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2013 Saat: 15:03)yakamozxz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BEN Revision Theme BU TEMANIN KODUNU ALIORUM FORMUMA YUKLUORUM URL YE YAPPISTIRIOM BILMEM DOSYA ACILAMADI FİLAN FELAN YAZIOO YA YARDIM EDIN NASI COZEBILIRIM BU SORUNU
konu başlığınızı düzenleyin.konu başlıklarında acil yardım gibi kelimeler kullanmak yasaktır !büyük harfle yazmakta yasaktır! Bu Bir Sözlü Uyarıdır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping