Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sessizligin Ardından Mükemmel Wallpapers Tasarımım
Sessizliğin ardından mükemmel bir tasarımla geldim . Yorumlarınızı beklıyorum . Rep kısmı sizlere kalmış

n377g.png

+Yorumları Alalım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sessızlıgın ardından derken??
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben çok hoş bulmadım, ama bir daha REP isterseniz uyarı alacaksınız, bu tasarımı kendinize yapıyorsunuz. Başkasına değil, neden REP istiyorsunuz anlamış değilim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2013 Saat: 21:10)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sessızlıgın ardından derken??

Bir süre tasarım paylaşmadım buna çalıştımda ondan.

(15-05-2013 Saat: 21:10)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben çok hoş bulmadım, ama bir daha REP isterseniz uyarı alacaksınız, bu tasarımı kendinize yapıyorsunuz. Başkasına değil, neden REP istiyorsunuz anlamış değilim?

Rep istemiyorum verebilirsiniz diyorum . Zorlama vs yok burada. Bu arada şu ımzanızıda bi kısaltsanız . Rahatsız oluyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#cм σqυz Senin İmzan'da pek kısa sayılmaz .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2013 Saat: 21:11)#cм σqυz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-05-2013 Saat: 21:10)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sessızlıgın ardından derken??

Bir süre tasarım paylaşmadım buna çalıştımda ondan.

(15-05-2013 Saat: 21:10)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben çok hoş bulmadım, ama bir daha REP isterseniz uyarı alacaksınız, bu tasarımı kendinize yapıyorsunuz. Başkasına değil, neden REP istiyorsunuz anlamış değilim?

Rep istemiyorum verebilirsiniz diyorum . Zorlama vs yok burada. Bu arada şu ımzanızıda bi kısaltsanız . Rahatsız oluyoruz.

Bana yetkililer karışmıyor sen mi karışacaksın? ayrıca biraz mantıklı ol, olgun ol. Senin imzan benimkinden daha uzun. Sen kimsin de benim üstlerim beni sorgulamazken beni sorgularsın? haddini biliceksin. Orada bir istem var, daha bir dil bilgisine bile sahip değilken bana burada kafa tutamazsın. Yanlış anlama sana hava vs. yapmıyorum, görevimi yapıyorum. Bu sana son uyarım, daha deminki yorumumda Sözlü Uyarı 2'yi gerçekleşmiştirdin. Normalde 2. seferde uyarı veriyoruz. Dikkatli ol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sen suan bır yonetıcı ıle konusuyorsun ımzası ona kalmıs bırsey buna sen karısamassın. Rahatsız oluyoruz derken ? ben olmuyorum. kım oluyor ben şikayet eden gormedım.
yonetıcıye emır vermekten %40 uyarı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fakat 2. İmza resmi gerçekten çok uzun . Bende bir üyeyim , saygısızlık değil fakat rahatsız oldugum durumlar oluyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tartısma etmeyelım.
wallpapers calısman gayet guzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler doping ustam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herşeyi size aitse çok güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2013 Saat: 23:33)HunterAvgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: herşeyi size aitse çok güzel olmuş

Evet , bizzat ben yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping