Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giriş Paneli %50 (RüzqaR Desing)
mp837.png

Sizce Nasl Dewam Edeyimi Eksikelr Neler Neler Kulanayım Teşekürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
biraz Daha gelişmelisin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-05-2013 Saat: 17:27)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: biraz Daha gelişmelisin

Bu İlk Denemem Diğer Logo İmza Wallpaper İyi Gercekten Ama Sımdı Bende Fark Ettim Birazdaha katmalym :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yazılar okunmuyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplanın siyah olması ve yazıların mavi olmasıyla birlikte yazılar net değil.Ya arkaplanı yada yazı rengini değiştirmenizi tavsiye ederim. Giriş yanındaki ikonlar güzellik katmış.Kenarda oval bir şekilde silik izi var. Ve ikonların arasında boşlukları kapatabilir veya ayırınız birisi açık birisi kapalı hoş durmuyor.Genel anlamda iyi gidiyor.Başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-05-2013 Saat: 17:28)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yazılar okunmuyor :)

Teşekürler Stil Değisririyorm :)

(02-05-2013 Saat: 17:30)kaosdehset Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkaplanın siyah olması ve yazıların mavi olmasıyla birlikte yazılar net değil.Ya arkaplanı yada yazı rengini değiştirmenizi tavsiye ederim. Giriş yanındaki ikonlar güzellik katmış.Kenarda oval bir şekilde silik izi var. Ve ikonların arasında boşlukları kapatabilir veya ayırınız birisi açık birisi kapalı hoş durmuyor.Genel anlamda iyi gidiyor.Başarılar dilerim.

Teşekürler :) Komple Değistiriyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yazıları daha acık yapabilirsin arka planı güzel bir renk yapabilirsin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-05-2013 Saat: 17:33)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yazıları daha acık yapabilirsin arka planı güzel bir renk yapabilirsin.

Teşekürler :) Beyaz yapmayı düsünüyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping