Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikerlik Yükleniyor Tasarımım
mmw9v.jpg

Yeterli derecede guzel olmadıgından emınım yorumlar ıcın sımdıden tesekkurler D:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
%8 olması gerekmez mi :) Küçültüp imza gibi kullanabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Güzel Çalışmalar Yapıyorsunuz . Ama Çok Çabuk Yapıyorsunuz . Deneme Yaparak Kendinizi Daha da Geliştirin 5 dakikada bir tasarım yapmak sizin onu umursamadığınız anlamına gelir . Siz Biraz Çalışın Böyle 45 50 Dakika Felan Daha da Güzel Şeyler Çıkar .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sık sık tasarım paylaşmayın günde 3 yeter :) Bu arada puanın 10/6
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 11:42)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Güzel Çalışmalar Yapıyorsunuz . Ama Çok Çabuk Yapıyorsunuz . Deneme Yaparak Kendinizi Daha da Geliştirin 5 dakikada bir tasarım yapmak sizin onu umursamadığınız anlamına gelir . Siz Biraz Çalışın Böyle 45 50 Dakika Felan Daha da Güzel Şeyler Çıkar .

Doğru dediniz hocam fakat boyle kolay tasarımları da goz onune surerek unvan kazanmak gıbı bır nıyetım var onun ıcın boyledım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 11:41)Waydoctor™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
mmw9v.jpg

Yeterli derecede guzel olmadıgından emınım yorumlar ıcın sımdıden tesekkurler D:

güzel fakat küçült :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 11:43)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sık sık tasarım paylaşmayın günde 3 yeter :) Bu arada puanın 10/6

Yok yaptıgım tum tasarımlar Bilgisayarda kayıtlı , onları paylaşmaktayım ve bılgıdım kadarıyla paylaşım sınırı yok?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit olmamışmı biraz ?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 11:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit olmamışmı biraz ?

Farkındayım :D yorumunuz ıcın sagolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim grafiker olma ihtimalim olsa ben de kendime yapardım :D Güzel olmuş tebrikler.Özellikle arkaplan harika :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geç oldu ama sağolasın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform